Dordrecht Lions Corona update 27-11-2021

Beste leden,

Jullie hebben al een tijd niets van ons gehoord op het corona front. Tot op heden ging het ook eigenlijk best heel goed. Maar helaas, het kon niet blijven duren.

Vanaf zondag 28 november 5:00 gelden er landelijk nieuwe, strengere corona maatregelen. Deze zijn hier te vinden (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen)

Voor ons als Dordrecht Lions zijn de belangrijkste regels:

  1. T/m 17 december zijn er geen trainingen. Sporten mag tot 17:00 uur (de eerste training zou om 16:45 uur beginnen)
  2. Wedstrijden die overdag worden gespeeld (tot 17:00 uur) gaan in principe door, tenzij de Wedstrijdsecretaris anders aangeeft. Het kan natuurlijk dat er wedstrijden overdag gepland staan, maar dat locaties sluiten of wedstrijden verzet gaan worden.
  3. Wedstrijden zijn zonder publiek
  4. IJshallen en locaties alleen betreden met een corona toegangsbewijs.

Dit zijn op dit moment de belangrijkste punten. Zodra we meer horen vanuit de bond of overheid, dan zullen wij dat direct communiceren. Wij zullen nieuwe informatie delen via de website, mail en interne blog en zullen de team managers vragen om jullie in de team groepen te wijzen op dit nieuws. Voor specifieke vragen kun je altijd contact opnemen met de Club Corona Coordinator op corona@dordrechtlions.nl.

Veel sterkte toegewenst en blijf gezond!
Het Bestuur