Lid worden

IJshockey bij de Dordrecht Lions; mogelijkheden voor alle leeftijden

IJshockey; de snelste teamsport van de wereld. Hoe begin ik met ijshockey en wat kan ik verwachten?

Iedere speler zal door een leerproces heen moeten om zich de basisvaardigheden van het ijshockey eigen te maken. Basisvaardigheden die spelers laten genieten van het opwindende aan ijshockey en die het plezier in het spelen van ijshockey verhogen. Om je verder te ontwikkelen met ijshockey, zul je eerst goed moeten leren schaatsen.

Dordrecht Lions heeft de mogelijkheden om, als één van de weinige clubs in Nederland, ijshockey aan te bieden aan zowel kinderen als volwassenen in alle leeftijden en niveau’s. Wij bieden zelfs voor zowel kinderen als volwassenen de basis van het ijshockey (voornamelijk schaatsen) aan in een ijshockeyschool. Hoe het werkt, zie je in het onderstaande schema.

Voor informatie over de ijshockeyschool voor jonge kinderen (tot 10 jaar) staat meer informatie op www.ijhs.nl of stuur je een e-mail naar ijshockeyschool@dordrechtlions.nl.

Voor informatie voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen stuur je een e-mail naar contact@dordrechtlions.nl. We zullen dan kijken welke mogelijkheden het beste bij jou passen met als uiteindelijk doel plezier van het ijshockeyspel te beleven!

Bij de U-teams is het mogelijk dispensatie te verlenen aan spelers binnen het beleid van de Dordrecht Lions en binnen de reglementen van IJshockey Nederland. Dit altijd ter beoordeling van de Technische Commissie en op voorwaarde dat het zinvol is voor toekomstige ontwikkelingen.

Download hier het stroomschema

Opzegging lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden bij de secretaris en is mogelijk tot uiterlijk 14 dagen na de algemene ledenvergadering.
(zie hier het volledige Huishoudelijk Reglement)