Sponsoring

Sponsoring bij de Dordrecht Lions

Voor een ijshockeyclub is het van belang financieel sterker te zijn en op het hoogste niveau aan te haken. Goede trainers
en coaches zijn zeldzaam in ijshockeyland en opleidingen kosten veel geld. Ook worden goede jeugdspelers al snel aangetrokken door de grote clubs in het land om daar kansen te krijgen te gaan spelen op het hoogste niveau van Nederland. Om de Dordrecht Lions een stap verder te helpen hebben wij dus hulp nodig. Hulp in kennis en hulp op financieel gebied.

Het ijshockeyseizoen loopt van september tot en met april, maar de reclameborden blijven het gehele jaar op de ijsbaan hangen, die ook in de zomer wordt gebruikt. Alleen tijdens grote evenementen (zoals EK Shorttrack etc.) worden deze borden weggehaald/verborgen door Optisport in verband met sponsoren van evenementen en/of tv.

Zelf ijshockeyen met je bedrijf of vrienden of een bord op de boarding; we bieden voor ieder wat wils

IJHC Dordrecht Lions biedt sponsoren vele mogelijkheden om zichzelf te profileren, maar ook om zelf te kiezen waar ze het meeste plezier aan beleven. Om deze reden hebben we enkele sponsorpakketten samengesteld, waaruit sponsoren kunnen kiezen. We zijn er van overtuigd dat er genoeg keuzes zijn, maar mocht een sponsor zelf andere ideeën hebben, staan wij daar uiteraard voor open. Ook kunnen diverse pakketten naar inzicht van de sponsor aangepast worden. Graag bespreken we de diverse mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Heeft u andere ideëen of dromen? Dan gaan we samen kijken of die werkelijkheid kunnen worden.

Voorbeelden sponsormogelijkheden

Hoofdsponsor vereniging
Teamsponsor Eerste team
Teamsponsor overige
Boarding sponsor

Sponsor wedstrijd naar keuze
Speciale Promotiesponsor
Logo in ijs
Clinics

Donatie “vrienden van” Website Reclamebord onder de klok/scorebord boven ijsbaan

Uiteraard zijn de Dordrecht Lions bereid om allerlei andere sponsor-afspraken te maken naar wens van de sponsor en binnen de mogelijkheden die de Dordrecht Lions kunnen bieden. Neem voor meer informatie contact op via sponsoring@dordrechtlions.nl

Of download hier onze sponsorbrochure.