Kerstviering Dordrecht Lions op 23 december

Op zaterdag 23 December wil ons 1e team met heel de club kerstfeest vieren en iedereen is welkom!

De spelers zouden het dan ook hilarisch vinden als jullie in je meest gekke / fantastische kerstoutfit kunnen komen die jullie aan kunnen trekken. De meest opvallende creatie krijgt hiervoor een toepasselijke prijs!

Het bestuur en sponsors trakteert iedereen op koek en zopie in het chaletje, langs de baan. Overige versnaperingen zijn tegen betaling in het ijscafé te verkrijgen.

De kinderen van U9,U11 en U13 zijn welkom op de krabbelbaan van 17.30 uur tot 18.15 uur. Naast de gezellige muziek in het ijscafé, is er voor de kinderen nog iets te knutselen.

Met het puckgooien zijn er 2 toepasselijke prijzen te winnen, zowel voor de kids als voor de volwassenen. Pucks zijn tegen betaling te verkrijgen bij de welbekende balie, in de hal.

Toch liever de beentjes strekken? Een DJ in het ijscafé zorgt ervoor dat jullie niet stil komen te zitten!

-Entree gratis
-Inloop vanaf 17.15 uur
-Start wedstrijd 1e team 18.15 u
-2e team speelt aansluitend na het 1e team.

En mocht je een kerstpakket hebben gehad waar je helemaal niks aan hebt? Of heb je spullen of speelgoed of andere dingen die nog knap zijn voor onze loterijen op de Leeuwentoernooien?
Op deze avond mogen jullie deze attributen langs het raam van het zwembad stallen, zodat we een mooie loterij kunnen maken. Alvast heel hartelijk dank hiervoor!

Al met al hoopt het kerstcommité op jullie komst, zodat we er een supergezellige kerstviering van kunnen maken met elkaar! Wij hebben er in ieder geval enorm zin in!

Heel veel liefs,

Het Lions kerstcommité