De kledinglijn collectie

Beste leden van Dordrecht Lions,

www.dordrechtlions.com (LET OP! .COM).

In samenwerking met het opkomende merk MMAD about the Fam (van Duane Latuperissa) hebben we hard gewerkt om ervoor te zorgen dat jullie met trots de clubkleuren kunnen dragen, zowel op als buiten het ijs.

Deze eerste collectie is slechts het begin, want we hebben plannen om onze kledinglijn in het komende jaar verder uit te breiden. Dus als er nu nog niets bij zit, check binnenkort gewoon nog eens. Dit kan door onze aankondigingen en updates op onze social media-kanalen te volgen en onze nieuwsbrieven in de gaten te houden.

Wil je met het hele team uniform aankomen? Ook dit is mogelijk. Bijvoorbeeld door een eigen team sponsor aan te dragen. Heb jij een sponsor gevonden voor jullie team? Neem contact op met onze sponsorcommissie via sponsoring@dordrechtlions.nl. Zij staan klaar om jullie te ondersteunen, informeren en te adviseren.

Laat ons vooral weten wat jullie ervan vinden!

Met sportieve groet, Bestuur IJH.C. Dordrecht Lions