De Grote Clubactie is begonnen. En wij doen mee!

 

Wat houdt de Grote Clubactie in?

Velen van jullie kennen het al, voor degenen die het nog niet kennen, of het hele verhaal nog even rustig willen nalezen, check: www.clubactie.nl. Hier vind je alle informatie omtrent de actie.

In het kort:

De Grote Clubactie is een stichting die ieder jaar een loterij organiseert waarbij 80% van de opbrengst direct naar de verkopende club gaat. Hoe meer loten er verkocht worden, hoe meer geld er binnenkomt voor de club. Duidelijk verhaal. Zoals gezegd doet Dordrecht Lions ook dit jaar mee. En daar hebben we jouw hulp hard bij nodig! Wij willen je vragen een bijdrage te leveren aan deze actie door zoveel mogelijk loten te verkopen. Aan je ouders, opa’s, oma’s, familie, vrienden, buren, etc. Een lot kost €3,- en 80% daarvan komt direct in de clubkas!

Hoe kun je loten verkopen?

  • Door het invullen van een eenmalige machtiging in je verkoopboekje. De verkoopboekjes worden uitgedeeld in de ijshockeyschool, U9-U11 en U13.
  • Online door de QR-code te scannen die voorop je verkoopboekje zit.
  • Digitaal via een persoonlijke link die je zaterdag per mail ontvangt. Stuur deze door of deel hem op al je sociale media.
  • En door de verkoop van een superlot. Met het superlot verkoop je in één keer 50 loten! Met de verkoop van dit lot scoor je dus in één keer een fantastisch bedrag voor je club! Als sponsoring is een superlot vooral interessant voor bedrijven. Uiteraard kunnen wij middels onze sociale kanalen voor wat extra reclame zorgen voor de kopende partij. Dus weet je iemand met een bedrijf (of heb je zelf een bedrijf?), aarzel dan niet en haal dat superlot binnen voor je club!

Zit er voor jou nog wat in?

Ja zeker! De opbrengst van de Grote Clubactie wordt besteed aan de ontwikkeling van onze spelers. Een mooi doel waar iedereen de vruchten van plukt!

Tijdens de actieperiode, die loopt dit jaar van 23 sept tot 13 nov, kun je op de site van de Grote Clubactie inloggen op je persoonlijke pagina. Hier kun je badges verdienen, wordt je eigen lotenmeter bijgehouden, kun je de totale tussenstand zien en kun je lezen over alle winacties waar je zelf of als team aan mee kunt doen. Je inlogcode komt zaterdag per mail en vind je ook op de sticker op de voorkant van je verkoopboekje.

Daarnaast hebben we als club ook dit jaar weer twee spectaculaire acties!

Als jij 2 superloten (100 loten) verkoopt, krijg jij van de club een supercoole hoodie. Deze wordt geleverd door MMAD for the Fam (het kleding merk van Duane (TC en coach U13)). De hoodie wordt met een Dordrecht Lions Special Edition Logo bedrukt. Supervet! So, let’s go! Scoor die hoodie!!

Dat is nog niet alles! Degene die de meeste losse loten verkoopt, mag ook bij Duane een T-shirt, een longsleeve of petje uitkiezen. De keuze is aan jou! Ook deze wordt met een Dordrecht Lions Special Edition Logo bedrukt. Nog meer reden dus om vanaf a.s. zaterdag te gaan knallen voor je sportclub!

Tot slot

Met enorm enthousiasme en inzet van Sander en Maarten hebben vorig jaar de seniorenteams als team een superlot gekocht en zijn met een speler uit ons jongste team op de foto geweest. Een geweldige actie van onze seniorenspelers en een fantastische ervaring voor onze kleinste spelers!

Uiteraard hopen we dit jaar weer veel foto’s te mogen maken en onze kleinsten te mogen inspireren 😉

Heb je nog vragen, of wil je een (extra) verkoopboekje, een papieren versie van het Superlot of op de foto, neem dan gerust contact op. Ik ben op trainingsdagen (di-do U11-U13) veelal te vinden op de ijsbaan, of via tonnievo@live.nl en 06-18816782

Zet ‘m op!! Succes!! Tonnie van Osnabrugge