Samen als Dordrecht Lions gratis naar het theater!

We mogen alle ouders en onze (jeugd)leden vanaf 10 jaar en ouder iets héél bijzonders aanbieden. Op zondagmiddag 10 oktober aanstaande kun je in de schouwburg GRATIS naar de theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’. Bestel nu je vrijkaartjes, want vol is vol! 
 
Je huiswerk moeten maken, het taalgebruik op social media, de sportwedstrijd winnen, de eerste verkering, het schoolfeest waar van alles gebeurt. Het komt allemaal voorbij in deze voorstelling met een lach en een traan; leuk en interessant voor álle ouders .
 
De uitvoering op zondagmiddag 10 oktober is in schouwburg Kunstmin in Dordrecht. De inloop is vanaf 14.00uur, de voorstelling zelf start 14.30 uur en duurt tot 15.45 uur (zonder pauze). 
 
Een kaartje kost eigenlijk €17,50 maar is nu helemaal gratis dankzij het sportakkoord Dordtse Aanpak Verenigingen waar wij als vereniging aan deelnemen! Let op, goed om te weten:
 

 • Alleen voor kinderen van 10 jaar en ouder, gezien de situaties die in de voorstelling voorkomen
 • Vanaf 13 jaar en ouder moet je van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben;
 • Aanmelden van te voren is noodzakelijk! Dit kan via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/dordrecht. Daar is ook meer informatie te vinden.
   
  Zijn jullie er ook bij zondagmiddag 10 oktober? 
  En …. vraag vooral aan andere ouders van jullie team of groep of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige middag van met z’n allen.
   
  Vast een voorproefje? 
  Bekijk hier de trailer: https://vimeo.com/293345513