Roster update Eerste team

De eerste grote stap richting het nieuwe seizoen is gezet met het aantrekken van Paul Vincent als coach van ons Eerste team. Paul staat al jaren bekend om zijn uitstekende schaats-techniek en effectief tactisch ijshockey. Hij is een coach met structuur en duidelijkheid en maakt van elk team een hechte groep spelers.

Paul Vincent (47) is geboren in Amerika en heeft zijn jeugdopleiding als speler op het hoogste niveau in Amerika en Canada doorlopen. Na flink wat jaren op prof niveau te hebben gespeeld (AHL, ECHL, CHL, SPHL) is hij vertrokken richting Europa. Zo heeft hij nog twee jaar in Noorwegen gespeeld en is vervolgens in de Bene-League blijven spelen. 
Ondertussen heeft Paul al flink wat ervaring als coach. Van assistent coach van de nationale U18 en U20, tot hoofdcoach van Herentals en Liege in de Bene-League. Sinds 2 jaar is Paul ook hoofdtrainer van de jeugd bij Dordrecht Lions, waar de club en spelers erg tevreden over zijn. Paul brengt daar het harde werken en slim spelen in het basisspel van de jonge Lions.

Vanaf volgend seizoen zal daar het coachen van het Eerste team van Dordrecht Lions bij komen. Wij als club zijn erg blij om iemand met zoveel ervaring te kunnen binden aan ons Eerste team.

Paul: “I’d like to thank the Dordrecht Lions for giving me the ability to set the tone for the way ice hockey should be played. That’s with hard work and discipline. With those two, hockey leads to fun. Our goal is to create great men and women who can function in society and play for our top team. Let’s create an amazing organization with succes that other clubs want to follow.”

Wij kunnen bijna niet wachten op het volgend seizoen!

P.S. Ben jij geïnteresseerd om je nog verder te ontwikkelen of deel te nemen aan een ambitieus team onder deze toptrainer Paul Vincent? Neem dan contact op met tc@dordrechtlions.nl 

Ook in onze diverse jeugdteams (getraind door ‘s-lands beste jeugdtrainer Paul Vincent) zijn nog enkele posities vrij.