Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Zomertraining in. Dordrecht! Ook voor spelers van buiten Dordrecht

Zomertraining in. Dordrecht! Ook voor spelers van buiten Dordrecht

19-05-2021

We hebben lang gewacht, veel te lang. Maar de versoepelingen mogen doorgang vinden dus mogen wij weer gebruik maken van het ijs. Samen gaan wij er een fantastisch zomerijs periode van maken!

Let op!
Speel jij niet bij Dordrecht Lions maar wil je wel graag 8 weken 1x per week trainen? Dan hebben we goed nieuws voor jou!
De zomertrainingen in Dordrecht staan ook open voor spelers van andere clubs. Spelers die geen lid zijn van de Dordrecht Lions kunnen zich melden via tc@dordrechtlions.nl

De vereniging bied ons de mogelijkheden om op de volgende dagen en tijdstippen te trainen:
 
dinsdag
16.45-17.40: IJSH2 / U8 / U10 (Sander de Gruiter en ass.)
17.40-18.35: U12 / JR (Sander de Gruiter en ass.)
18.45-19.40: U14 / U16 (Paul Vincent)
19:50-20:45: U19 (Paul Vincent)

woensdag
21:30-22:30: 3e team

donderdag (voorlopig 3x 20+27 mei en 3 juni)
20:30-21:30: ijshockeyschool volwassenen (Marco Groen)

vrijdag
20:00-20:55: 1e team (Marc Visschers)
21:05-22:00: 2e team (John Passchier)
22:10-23:05: 4e team (George Kobossen)


Voor wat betreft de IJHS voor volwassenen zijn we aan het kijken of we nog wat ijs kunnen regelen. Dit horen jullie zsm.
 
Voor alle teams en spelers geldt:
Kom zoveel mogelijk aangekleed naar de training dat wil zeggen in de ijshal, helm op en schaatsen aan en gaan. Probeer zo min mogelijk te verkleden. Goalies zijn hierbij uitgezonderd i.v.m legguards e.d.)
 
KOSTEN
Deelname aan deze trainingen is gratis voor leden die afgelopen seizoen contributie hebben betaald ter compensatie van het gemiste winterijs. Voor nieuwe leden, die volgend jaar starten geldt dat (als er plaats is), er een bedrag van 75 euro wordt gerekend voor deelname aan de trainingen. Als er plaats is (waarschijnlijk alleen bij kinderen) kunnen er eventueel mensen van andere clubs deelnemen tegen betaling van 120 euro. Spelers die geen lid zijn van de Dordrecht Lions kunnen zich melden via tc@dordrechtlions.nl
 

CORONA REGELS
Vanaf woensdag 19 mei 2021 mag de kunstijsbaan weer open onder de volgende voorwaarden:
- Kleedruimtes en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn gesloten.
- Je mag uiterlijk 10 minuten voor- en na aanvang van de training gebruik maken van de faciliteiten;
- Er is een maximum van 30 personen per ruimte en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Er wordt individueel of maximaal met 2 personen (exclusief een trainer) op 1,5 meter gesport. Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om jongeren t/m 17 jaar;
- Een mondkapje is verplicht voor iedereen die ouder is dan 13 jaar, mits je een medische verklaring kan aantonen bij de locatie. Tijdens het sporten mag het mondkapje af.
-Was vóór en na het bezoek je handen met water en zeep, gedurende 20 seconden;
-Volg de aangegeven looproutes, waarbij de 1,5 meter afstand een gegeven is. Dit is een verplichte route en is afgestemd om kruising tussen bezoekersstromen te voorkomen;
- Ouders mogen niet binnen wachten op hun kind of kijken bij de training. Helpen bij het aan- en uittrekken van de schaatsen (bij kinderen onder de 8 jaar) is wel toegestaan. Ook hierbij geldt maximaal 1 ouder per kind, met de inachtneming van de 1,5-meterregel.
- Sporters komen voor zover mogelijk omgekleed aan of doen kleding die ze thuis nog niet kunnen aantrekken aan bij binnenkomst. Leen geen materiaal uit aan anderen.
- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg in een zelf meegenomen plastic tas. Eigen afval wordt dus mee naar huis genomen en niet achtergelaten op de sportaccommodatie.
- Gebruik eigen sportmateriaal/bidon en neem deze na afloop van de activiteit mee naar huis. De kluisjes blijven tot nader order gesloten. Leg eigen sportspullen op aangewezen plekken. Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee naar de locatie (dit is op eigen risico), Desinfecteer handen op de aangegeven locaties of gebruik je eigen desinfectiemiddel.
- De tribunes in de accommodatie zijn ook gesloten voor bezoekers, trainers en sporters. Onderlinge wedstrijden mogen gespeeld worden als het voldoet aan de volgende richtlijnen: de deelnemers zijn jonger dan 18 jaar en de sporters zijn afkomstig van dezelfde vereniging.
 
Afgezien van de sportactiviteit geldt voor iedereen ouder dan 18 jaar nog steeds de anderhalve meter regel. Dus ook tijdens het aantrekken van schaatsen of tijdens de pauze; Voorkom onnodige verspreidingsrisico’s door handen schudden, high fives, spugen en knuffels tijdens trainingen/wedstrijden. En vermijd schreeuwen en geforceerd stemgebruik.
 
Werk mee aan een gezondheidscheck en aanwezigheidsregistratie als de organisatie daar om vraagt. Dit is belangrijk voor de gezondheid van iedereen.