Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Zomerijs voor Dordrecht Lions leden

29-01-2021

Na alle vervelende berichten over ijs dat we niet mogen gebruiken, wellicht een vrolijker bericht

Zoals we in het vorige nieuws bericht konden lezen hebben we winterijs tot onze beschikking (zoals ieder seizoen) tot 20 maart 2021. Tot dan, zaterdag 20 maart,  trainen conform ons wintertrainingsschema.

Zoals altijd gaan we, aansluitend aan het winterijs, over op zomerijs. Hier worden dan aan geinteresseerden zomer trainingen gegeven. Omdat we dit jaar niet de ijs uren hebben kunnen maken die we allemaal willen, hebben we als bestuur besloten ons trainingsseizoen 2020-2021 door te trekken tot aan de lokale zomervakantie. Op dit moment zijn we ijs aan het reserveren en hebben goede hoop dat we dit ook toegewezen krijgen. Dus, met een klein voorbehoud en indien het mag van de regering, gaan we door trainen! En voor alle Dordrecht Lions leden is dit gratis als onderdeel van de contributie.

Deze zomertrainingsperiode wordt dan vanaf dinsdag 22 maart t/m vrijdag 16 juli (indien maatregelen het toelaten).  

Trainingen zijn met het team van seizoen 2020-2021! (niet team komend seizoen zoals normaal in de zomertraining) 
Trainingen zijn inclusief de al betaalde contributie seizoen 2020-2021! Voor alle helderheid: Er worden GEEN extra kosten in rekening gebracht bij de leden. 
Training is 1 keer per week o.b.v. van het jaarlijkse zomertraining schema (1x per week). Dinsdagavonden 16:45-20:45 uur: 
Zomertrainingsijs is voor iedereen uitgezonderd ijshockeyschool volwassenen
Ijshockeyschool 1(jeugd) is t/m zaterdag 15 mei (stopt dus eerder dan vorige trainingen) 

Aan de indeling van de zomeruren wordt nu gewerkt. De definitieve invulling is pas bekend na 1 februari a.s. als alle ijsaanvragen door Sportboulevard verwerkt zijn. Jullie zullen begrijpen dat aantal aanvragen voor ijs op onze locatie hoog is dit jaar aangezien te Dordrecht het ijs er in de zomer niet afgehaald wordt. 

Voor wat betreft de trainers ziet het er als volgt uit:

IJSH2 / U8/U10  Sander de Gruiter
U12/JR  Paul Vincent
U14/U16  Paul Vincent
U19 e/o 1e Paul Vincent/Marc Visschers
2e/3e/4e eigen trainers

Zeker bij de jeugd teams (maar wellicht ook bij volwassenen) kunnen we om en nabij de 30 mensen trainen. Dit betekent dat er wellicht plaats is voor mensen van andere clubs. Zodra het schema definitief is zullen we jullie vragen aan te geven of je gebruik maakt van het zomerijs. Niet opgevulde plekken komen dan vrij (tegen betaling) voor andere mensen. Zo maken we optimaal gebruik van ons ijs.

Nu maar hopen dat het allemaal mag!