Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Hervatten ijshockey trainingen en WK ShortTrack

28-01-2021

Het is een barre winter. Niet qua temperatuur maar qua ijshockey. Optisport is dicht tot en met 9 februari, en hopelijk blijft het daarbij. Wij hebben zelf het uitgangspunt. Zodra het mag gaan we d’r weer voor! Het goede nieuws is....9 februari nadert en we hopen met zijn allen dus de ijshockey draad weer op kunnen pakken, In dit bericht even een overzichtje.  

Als we weer mogen, trainen we gewoon op de vaste tijden zoals we dat gewend zijn (https://dordrechtlions.nl/over-de-lions/trainingstijden-seizoen-2020-2021) binnen de dan geldende coronamaatregelen. 

Die trainingsperiode kan dan, indien het mag, plaatsvinden t/m donderdag 26 februari. Oftewel, in tegenstelling tot trainingsschema start seizoen, trainen we dan WEL in de lokale Voorjaarsvakantie. Dit hebben we gedaan omdat de Sportboulevard namelijk het WK Shorttrack vanaf vrijdag 27 februari t/m woensdag 10 maart 2021 host. Het ziet er nu naar uit dat het WK gewoon door kan gaan aangezien men in de Sportboulevard een eigen ‘bubble' kan creëeren voor de topsporters. 

Na afbouw van het WK kunnen we, indien het mag, vanaf donderdag 11 maart t/m zaterdag 20 maart trainen conform ons wintertrainingsschema.  

Kortom, als alles gaat zoals we hopen.

Trainingsijs: 11 februari t/m 26 februari 
Geen ijs vanwege WK short track: 27 februari t/m 10 maart
Trainingsijs: 11 maart t/m 20 maart
Zomerijs: zie verdere berichtgeving