Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Trainingen en wedstrijden afgelast t/m 19 januari

Trainingen en wedstrijden afgelast t/m 19 januari

14-12-2020

Zondag 13 december hebben wij jullie een uitgebreide stand van zaken gegeven via de e-mail rondom alle perikelen rondom het corona virus en de impact op de ijshockey en onze vereniging. Zojuist hebben wij in persconferentie van premier Rutte gehoord dat we als Nederland wederom in een lockdown gaat. Hierin werd aangekondigd dat alle binnensport vanaf 15 december 00:00 t/m 19 januari geen doorgang meer kan vonden. Daarna kregen wij een bericht van Optisport dat de ijshal t/m 19 januari ook gesloten zal zijn. 

Concreet betekent dit dus voor ons dat er vanaf morgen 15 december tot en met 19 januari geen ijstraining of activiteiten zullen plaatsvinden. 

Ook al zagen we dit natuurlijk al aankomen, het blijft een zware domper voor iedereen.

Buiten trainen is nog wel toegestaan. Voor kinderen in team verband en voor volwassenen alleen individueel. Ons advies is dan ook, blijf bewegen en blijf gezond. De komende weken zullen wij ons als bestuur beraden hoe we hier tot 19 januari en daarna mee om gaan. Als iemand ideeen, tips, suggesties of vragen heeft, laathet ons weten via contact@dordrechtlions.nl.

Alvast hele fijne feestdagen!

Bertine, Robbert, Anneke, Sander, Richard, Wim, Rene

PS: Om de frequentie van nieuws en updates te kunnen verhogen hebben we een interne blog opgezet voor nieuws en aankondigingen die niet perse op social media hoeven te staan. Hou de site https://dordrechtlions.blogspot.com/ in de gaten voor het laatste nieuws.