Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Paul Vincent nieuwe hoofdtrainer van Dordrecht Lions U14 t/m U19+

Paul Vincent nieuwe hoofdtrainer van Dordrecht Lions U14 t/m U19+

10-09-2020

Paul Vincent is vanaf seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van Dordrecht Lions U14 t/m U19+

Dordrecht Lions blijft investeren in de jeugd. Niemand minder dan Paul Vincent zal in het komende seizoen de hoofdtrainer zijn van de Dordrecht Lions U14 t/m U19+. Hiermee wordt de ontwikkeling van de jeugd binnen Dordrecht nog verder ondersteund.
Na vijf jaar als coach bij Bulldogs de Liège wil Paul zich meer richten op het ontwikkelen van de ijshockeyjeugd. Kinderen écht beter maken en daarmee een solide basis leggen voor de club is waar zijn passie op dit moment ligt.

Sander de Gruiter (Technische Commissie): "Met de toevoeging van Paul aan onze technische staf, kunnen we het reeds ingezette jeugdbeleid nog verder verrijken en uitbouwen. We zijn blij dat we zo'n grote naam aan ons kunnen verbinden".

Paul Vincent is een van origine Amerikaanse speler die in 1993 gedraft werd door de Toronto Maple Leafs en jaren in de hoogste divisies heeft gespeeld, zoals de AHL. Na 5 jaar actief te zijn geweest als coach in de BeNe League wil hij nu zijn aandacht vestigen op de jeugd. Naast jeugdtrainer van de Dordrecht Lions, organiseert Paul ook zijn eigen skills trainingen en hockey camps die erg gewild zijn onder de jeugdige spelers.

Spelers die interesse hebben om bij de Dordrecht Lions lid te worden en ook de hoge kwaliteitstrainingen van Paul Vincent willen krijgen, kunnen contact opnemen met de technische commissie van Dordrecht Lions: tc@dordrechtlions.nl.