Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Corona Update

Corona Update

14-03-2020

Beste mensen van de Lions,

Afgelopen week volgden de maatregelen tegen het coronavirus elkaar snel op. Van eerst Noord-Brabant ‘op slot’ naar het totaal stilleggen van onze ijshockey competities, overige wedstrijden en trainingen. De Dordrecht Lions volgen hiermee de adviezen op van het RIVM, NOC*NSF en IJshockey Nederland. Het bestuur ziet zich genoodzaakt haar verantwoordelijkheid te nemen en de gezondheid van onze spelers, ouders, (familie)leden, vrijwilligers en fans voorop te stellen. Jullie zijn namelijk DE LIONS! 

Wij bekijken de situatie per dag. Onze huidige maatregelen gelden tot 1 april. Het bestuur begrijpt dat iedereen enorm baalt van dat glimmende ijs waar nu door ons geen gebruik van wordt gemaakt. De Sportboulevard (Optisport) is namelijk geopend. Ook zij hebben inmiddels maatregelen getroffen voor bezoekers. Deze maatregelen zijn echter minder vergaand dan die door NOC*NSF aan ons zijn opgelegd. Zie bijgaand de Q&A (pdf) omtrent coronavirus van de Sportboulevard.

Omdat de Sportboulevard vooralsnog open is en de genomen maatregelen gelden tot 1 april a.s. heeft het bestuur na lang beraad besloten vooralsnog onze zomeractiviteiten door te laten gaan. Oftewel, de ijshockeyschool kinderen, de zomertrainingen en de Leeuwentoernooien gaan door zoals gepland. 
Ook gaat de eerder aangekondigde ALV van woensdag 15 april vooralsnog gewoon door. Als bestuur zien wij het als onze plicht helderheid in de financiën aan onze leden te verschaffen en de leden mee te laten besluiten in de keuzes waar wij als club voor staan. De officiële uitnodiging voor deze (vervroegde) ALV volgt z.s.m. 


Met vriendelijke groet,

namens het bestuur
Bertine Veenhuizen
Voorzitter