Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Tweede team kampioen van 3e divisie Zuid!

Tweede team kampioen van 3e divisie Zuid!

3-02-2020

Met nog twee wedstrijden te gaan in de competitie van de 3e divisie poule Zuid is het 2e team van de Dordrecht Lions zeker van de 1e plaats in divisie Zuid. Op zondag 29 maart speelt het team, onder de bezielde leiding van Frank Meijer en John Passchier, tijdens de Super Sunday in Breda de finale wedstrijd tegen de nummer 1 van divisie Noord. De tegenstander uit het Noorden wordt Heerenveen of Amsterdam.

Dordrecht Lions 2 kruipt langzaam omhoog in de landelijke divisies In maart 2018 promoveerde het team van de 4e divisie naar de 3e divisie. Een deel van het huidige team speelde vorige jaar voor het eerst in de 3e divisie. Dit seizoen zijn een aantal nieuwe spelers aan het team toegevoegd, zo ook twee nieuwe goalies. Na 10 gespeelde wedstrijden staat het team nog altijd ongeslagen bovenaan (9x winst en 1x gelijk). Dordrecht Lions 2 is hiermee door de andere teams in poule Zuid niet meer in te halen. Promotie volgend seizoen naar de 2e divisie zou daarmee dan ook dubbel en dwars verdiend zijn! Zaterdag 16 februari spelen ze nog uit tegen Eindhoven en zondag 1 maart thuis tegen Nijmegen.

Houd de website van de Dordrecht Lions in de gaten voor het exacte tijdstip van de te houden finale 3e divisie in Breda!
Van harte gefeliciteerd met deze overwinning en alvast alle succes gewenst met het binnenhalen van de beker tijdens de finale op zondag 29 maart!