Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Trainingsweekend / Try-outs U19+ en eerste Divisie Dordrecht Lions

Trainingsweekend / Try-outs U19+ en eerste Divisie Dordrecht Lions

27-05-2019

Namens Larry Suarez en Marc Visschers willen wij spelers die bij Dordrecht zouden willen spelen uitnodigen om te komen naar het trainingsweekend van de Dordrecht Lions selectiekamp op zaterdag 8 Juni en zondag 9 Juni. Achter deze link tref je het volledige programma aan.

Graag het verzoek aan eenieder om zo spoedig mogelijk aan Sander de Gruiter (lid Technische Commissie Dordrecht Lions) aan te geven als je hieraan wilt deelnemen: tc@dordrechtlions.nl.

Wij gaan aan de hand van deelname van het trainingsweekend beoordelen of jij in het nieuwe seizoen start in de U19 selectie (uiteraard leeftijd gerelateerd) of aansluit bij het 1e Team van Dordrecht Lions. Tijdens dit trainingsweekend zullen naast spelers uit Dordrecht ook enkele prospect spelers van buiten Dordrecht aanwezig zijn, om zich te laten zien aan beide coaches. Mogelijk dat er ook buitenlandse spelers zullen worden toegevoegd.
Na afloop van het trainingsweekend zullen wij eenieder laten weten in welke selectie hij/zij gaat plaatsnemen. Echter bestaat de kans ook dat je niet wordt geselecteerd (in het bijzonder bij het 1e Team). Dit heeft te maken met de ambitie voor de toekomst die het bestuur en de club heeft uitgeroepen, dit tevens met het aanstellen van Larry Suarez en Marc Visschers.
Wij gaan ervan uit dat je gemotiveerd en fit aan het trainingsweekend deel wilt nemen. Er is een eigen bijdrage verplicht van € 20,- euro. Hiervoor krijg je op twee dagen een aantal ijstrainingen/wedstrijden, een warme maaltijd (met fruit en drank) en veel leerzame stof en coaching/training van twee zeer ervaren trainer / coaches.

Heb je vragen/opmerkingen, gelieve dit naar het eerder genoemde emailadres te sturen. Zorg dat je erbij bent!!