Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Bench official cursus

13-09-2018

De bench official cursus gaat weer van start op 10 oktober!

We weten allemaal dat wedstrijden van onze kinderen (en senioren) alleen gespeeld kunnen worden onder begeleiding van scheidsrechters, coaches en.... bench officials. Een bench official zorgt er o.a. voor dat de klok goed loopt, straffen goed genoteerd en bijgehouden worden en de wedstrijd goed verwerkt wordt op de sheet.

Gelukkig hebben de teammanagers van de jeugdteams van de Dordrecht Lions gesteld dat er per spelend kind minimaal 1 ouder de bench official cursus moet volgen en een paar keer per seizoen de wedstrijd moet begeleiden. Zo komt iedereen slechts een paar keer aan de beurt (en moet niet steeds dezelfde ouder de wedstrijd vanuit de bench bekijken) en zetten we ons samen in voor onze eigen kinderen! We willen immers allemaal dat ons kind probleemloos aan een wedstrijd kan deelnemen.

De cursus wordt ook dit jaar weer gegeven door Dick Passchier op onderstaande data. Heb jij je nog niet aangemeld voor een opfriscursus of de volledige cursus? Doe dat dan snel via de teamleider van het team van je kind. Wij verwachten van jou ook wat jij van ons verwacht; samen sport voor onze kinderen mogelijk maken!

De data:
woensdag 10 okt 19:15-22:00 uur= 1e avond, tevens opfris (grote zaal Sportboulevard)
woensdag 17 okt 19:15-22:00= 2e avond (klein zaaltje Sportboulevard)
woensdag 24 okt 19:15-22:00= 3e avond (klein zaaltje Sportboulevard)