Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Dordrecht Lions Juniorenteam zoekt goalie

Dordrecht Lions Juniorenteam zoekt goalie

16-07-2018

Ga jij dit doel vullen? Het juniorenteam van de Dordrecht Lions is op zoek naar een goalie! Word jij of ken jij de nieuwe held van ons team die ervoor gaat zorgen dat onze tegenstanders geen kans hebben?

IJshockey is een snelle sport, gebaseerd op vaardigheden, snelheid, discipline en teamwork. Als speler leer je meer dan schaatsen. Snel denken en reageren en het samenspel met je teamgenoten en omgaan met stick en puck zijn minstens zo belangrijk! Het enthousiaste juniorenteam bestaat uit spelers in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar. Het juniorenteam bestaat deels uit spelers die op iets latere leeftijd gestart zijn met ijshockey. Ook zijn er spelers die bijvoorbeeld niet (meer) de mogelijkheid hebben om meer dan twee keer per week te trainen en toch willen blijven ijshockeyen of die om andere redenen in het Juniorenteam spelen.

Lijkt het jou ook leuk om te ijshockeyen en/of goalie te zijn bij de ijshockey? Meld je aan via contact@dordrechtlions.nlen deel dit bericht met je vrienden!

Zou je wel graag willen ijshockeyen, maar liever niet in het goal willen staan (en ben je in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar), dan kun je ook altijd contact opnemen met ons voor vrijblijvende kennismaking met de coolste en snelste teamsport van de wereld!

Voor kinderen van 4 tot 10 jaar is er de ijshockeyschool om te leren schaatsen en misschien later zelfs ook te gaan ijshockeyen. De ijshockeyschool start weer in september. Zie www.ijshockeyschool.nlvoor meer informatie.