Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

De voorbereiding is begonnen!

9-07-2018

Afgelopen zaterdag, 7 juli 2018, is de voorbereiding voor het eerste team van de Dordrecht Lions officieel begonnen d.m.v. een try-out training, om de selectie voor het seizoen 2018-2019 zo vroeg mogelijk op poten te kunnen zetten.

Naast een groot aantal bekende namen uit de selectie van het afgelopen seizoen, was er ook een aantal nieuwe spelers afgekomen op de mogelijkheid om zich bij coach Don Galjaard in de kijker te spelen. Eén oude bekende van de club die tijdens de try- outs op viel was oud eerste team goalie Peter Seton. Seton is een zeer ervaren goalie die bewezen heeft zijn mannetje te staan op hoog niveau en zijn kwaliteiten zouden een zeer welkome aanvulling zijn in het eerste team van de Lions.

Na de 2 uur durende try- outs rest nu het puzzelen voor het begeleidingsteam van het eerste team. Natuurlijk zullen er een aantal zekerheden zijn wanneer we de selectie van afgelopen seizoen vergelijken met de spelers die afgelopen weekend op het ijs stonden, maar er zullen misschien ook wel een paar verrassingen tussen zitten waar we het komende seizoen veel plezier van gaan beleven.

De spelers die mee hebben gedaan met de try- outs zullen zo spoedig mogelijk bericht krijgen over de selectie van aankomend seizoen. Daarna zal er door het begeleidingsteam, samen met de spelers, een plan moeten worden opgezet om zo fit mogelijk de zomer door te komen, een gedegen voorbereiding op het seizoen neer te zetten en vanaf de eerste “puck drop” te kunnen vlammen in het nieuwe seizoen.