Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

HIJS Hokij Den Haag te sterk voor Dordrecht Lions

HIJS Hokij Den Haag te sterk voor Dordrecht Lions

29-01-2018

Het is Dordrecht Lions helaas niet gelukt om door een overwinning op Den Haag een gunstige uitgangspositie te verwerven voor de playoffs.
Hijs Den Haag stond slechts 1 punt achter op de Dordtenaren en had er dus ook alle belang bij om te winnen.

Voor ruim 300 toeschouwers begonnen de Dordtenaren wel sterk aan de wedstrijd en al na 3 minuten kwamen ze op voorsprong door Falco Veenhuizen, op assist van Bieke van Nes en Floris Veenhuizen.
Daarna werd Den Haag sterker en de Lions kwamen behoorlijk onder druk te staan. Toch wisten ze de stand op 1-0 te houden in deze periode.

In de 2e periode was Den Haag de betere ploeg en feller in de duels. De Lions hielden lang stand, maar halverwege deze 2e periode werd het toch 1-1. Daarna gingen de Lions wel beter spelen, maar vlak voor het einde van deze periode werd het nog 1-2.

In de 3e periode ook een beter Den Haag, dat de stand kon opvoeren naar 1-5.
Een duidelijke en terechte overwinning voor Den Haag.

Goed nieuws wel uit Geleen, waar de andere concurrent Geleen verrassend verloor van Amsterdam. Een 6e plaats zit er nog steeds in en daarmee zou Heerenveen kunnen worden ontweken in de playoffs.

Zaterdag speelt Dordrecht Lions in en tegen Groningen, een kansloze missie? Groningen won dezelfde avond met slechts 4-1 van Leeuwarden, dat laatste staat.
Vanaf 10 februari starten de kwartfinales van de playoffs.
Op de website www.dordrechtlions.nl kunt u zien wanneer en tegen wie Dordrecht Lions dan moeten spelen.Sponsoren