Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

We hebben jou nodig!

We hebben jou nodig!

15-01-2018

Ontwikkelen, begeleiden, samenwerken, plezier hebben... we zijn er met z'n allen verantwoordelijk voor.

Om die reden vraag de Technische Commissie jullie aandacht voor de volgende oproepen voor hulp die hard nodig is:

(assistent) trainers:
Binnen de technische staf zijn wij naarstig op zoek naar (assistent) trainers. We zoeken (assisitent) trainers voor onze jeugdteams van U8/U10 t/m U16. Met meerdere (assistent) trainers kunnen we met z'n allen onze spelers beter begeleiden en ze meer leren in de korte tijd dat de spelers op het ijs staan. 
Speel je zelf of heb je zelf gespeeld? Dat is zeker handig! Maar ook als je wel wat weet van ijshockeytechnieken en -tactieken kun je je kennis goed gebruiken om de spelers te helpen ontwikkelen. Oefeningen worden van tevoren gedeeld en zeker bij de U8 en U10 krijg je uitgebreide uitleg over de oefeningen en aandachtspunten. Je hoeft niet zelf een trainer in elkaar te draaien.

trainers ijshockeyschool:
Ook voor de ijshockeyschool kunnen we nog enkele assistent trainers goed gebruiken. Hiervoor is kennis van schaatstechnieken mooi meegenomen, maar vooral jouw positieve instelling op het ijs onder begeleiding van onze hoofdtrainers volstaat voor leuke en succesvolle trainingen.

Technische Commissie:
Ook voor de technische commissie zijn we nog steeds op zoek naar mensen die helpen meedenken en het technisch beleid bepalen, uitvoeren en controleren. De technische commissie zorgt ervoor dat wij met z'n allen kunnen ijshockeyen en ontwikkelen. Verstand van zaken op technisch vlak in zeker een pre. 

Heb je interesse in een trainersfunctie of de technische commissie?
Heb je vragen of wil je weten of dit iets voor jou is? Stuur een e-mail naar tc@dordrechtlions.nl en we zullen een afspraak met je maken om het e.e.a. mondeling toe te lichten.Sponsoren