Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Dordrecht Lions beginnen 2018 met een overwinning

15-01-2018

Het 1e team van Dordrecht Lions is 2018 goed begonnen met een overwinning op Zoetermeer. Zoetermeer werd direct door de Dordtenaren (of is het Dordtenezen ?) aangepakt en binnen 2 minuten stond het al 0-2. 

Eerst Floris Veenhuizen, op assist van Falco Veenhuizen en direct daarop Falco Veenhuizen op assist van Floris. Het moet gezegd, Zoetermeer liet de moed niet zakken en halverwege de 1e periode werd het 1-2, maar de Lions reageerden snel door de 1-3 van Jasper Busink, op assist van Floris en Falco Veenhuizen.

Ook in de 2e periode waren de Lions sterker, wat resulteerde in de 1-4 van Dion van ’t Hof, op assist van Erik Brand. De wedstrijd leek beslist, maar weer kwam Zoetermeer enigszins terug in de wedstrijd door de 2-4 te scoren.

De 3e periode verliep rustig, weinig straffen, en weinig moeite voor Dordrecht Lions om de 3 punten binnen te slepen. Eindstand dus 2-4.
Hierdoor zijn de Dordrecht Lions nu definitief geplaatst voor de playoffs. Het is nu zaak om minstens 6e te worden, om daardoor Groningen en Heerenveen in de 1e ronde van de playoffs te ontlopen.
Het blijft echter onverminderd spannend voor de plaatsen 4 tot en met 7 met Geleen, Dordrecht Lions , Nijmegen en Den Haag.

Aanstaande zondag speelt Dordrecht Lions in Amsterdam tegen nummer 8, Amstel Tijgers Amsterdam.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is zaterdag 27 januari om 20.00 uur en de tegenstander is dan de huidige nummer 7, HIJS Hokij Den Haag.Sponsoren