Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

UNIS Flyers Heerenveen te sterk voor DORDRECHT LIONS

18-12-2017

De Eerste Divisie wordt gedomineerd door Groningen en in mindere mate UNIS Flyers Heerenveen dat wel 8 punten voor stond op nummer 3. Het was dan ook te verwachten dat het een zware avond zou worden voor Dordrecht Lions.

Heerenveen begon sterk aan de wedstrijd en binnen tien minuten stond het al 2-0 voor de Friezen. Verder liet het Dordtse team het in deze periode niet komen. 

Dordrecht Lions begon wel goed aan de 2e periode en na 6 minuten werd het zelfs 2-1 door Nigel Zwiers, op assist van Falco Veenhuizen. Even gloorde er hoop dat het toch nog een spannende wedstrijd kon worden, maar de 3-1 kwam daarvoor te snel na onze treffer. De Friezen pakten snel door en binnen een paar minuten stond het 5-1 en was de wedstrijd beslist.

De Dordtenaren bleven overigens strijden voor een goed resultaat en al snel in de 3e periode kwam de beloning met een tweede treffer, 5-2, door Carsten Mijnders, op assist van Floris Veenhuizen. De Friezen probeerden daarna nog wel de stand op te voeren, maar verder dan 1 treffer en dus de 6-2 kwamen ze niet. Weliswaar een nederlaag voor Dordrecht Lions, maar wel eentje met perspectief voor de laatste wedstrijd van dit jaar, as zaterdag thuis tegen Smoke Eaters Geleen.

Dordrecht Lions staat nu 7e, Smoke Eaters Geleen 4e maar het verschil is slechts 3 punten. In Geleen werd nipt verloren met 4-2, dus het kan niet anders dan zaterdag een spannende wedstrijd worden.

Komende zaterdag om 20.00 een interessante wedstrijd dus, waarbij de Dordrecht Lions de steun van het publiek goed bij gebruiken kan! KOM JIJ OOK?Sponsoren