Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Rijd dan niet stilletjes ons clubje voorbij...

Rijd dan niet stilletjes ons clubje voorbij...

22-11-2017

Lieve Sinterklaas,
Het duurt niet lang meer en het is 5 december. Wij weten allemaal dat u dan alle lieve kindjes beloont met de meest prachtige kado's en lekkernijen. Het toeval wil dat we op onze ijshockeyclub allemaal lieve kindjes hebben!

Graag willen wij u daarom ook vragen of u met 1 extra klik uw online Sinterklaasinkopen wilt doen, om zodoende de hele ijshockeyclub Dordrecht Lions ook een extraatje te gunnen dit jaar. Voor alle inkopen die u doet via SponsorKliks ontvangt de club namelijk een klein bedrag of percentage van het aankoopbedrag. En zoals u ook heel goed weet helpen alle kleine beetjes en kan de ijshockeyclub dat goed gebruiken!

U hoeft alleen maar eerst naar deze link te gaan en ook op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner en link te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder o.a. Bol.com, Wehkamp, Zalando, Intertoys, Douglas, HEMA, Bart Smit, Media Markt, Blokker, Cool Blue, Decathlon, AliExpress en Kleertjes.com.

Ook als u op een drukke avond voor uw Pieten iets wilt laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl (per bestelling € 1,00), Domino’s of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl voor u en Sinterklazien kunnen de Dordrecht Lions daar een klein extraatje voor ontvangen.

Sponsorkliks kost u niets extra, maar levert de club dus wel een klein kadootje op! Slechts 1 klik extra kan al vele euro’s voor de vereniging opleveren!

Namens de Dordrecht Lions en alle lieve kindjes alvast heel erg bedankt voor de moeite!Sponsoren