Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Snelste team van Dordrecht presenteert zich!

Snelste team van Dordrecht presenteert zich!

6-10-2017

Op zaterdag 14 oktober speelt het Eerste team van IJshockeyclub Dordrecht Lions een thuiswedstrijd tegen UNIS Flyers Heerenveen.

Voorafgaand aan de wedstrijd worden de Lions gepresenteerd aan het publiek; de eerste teamspelers komen samen met een welp de baan oprijden. Tijdens het oprijden worden de namen en rugnummers voor dit seizoen bekend gemaakt.

Een aantal spelers is terug in Dordrecht: spelers van het kampioensteam 2012-2013 Phillipe Boutrs Girgis (25 jaar); Dion van het Hof (22 jaar) en Jasper Busink (28 jaar). Bovendien is de 18-jarige Dordtenaar Martijn Broerse terug uit Ontario, Canada waar hij vorig seizoen speelde bij onder andere de Kingsville Kings. Ook heeft de club nieuwe spelers aangetrokken: voormalig eerste divisiespelers Zoetermeer Indy Bontan en Nigel Zwiers én Zoë Barbier (22 jaar) die twee jaar in Zweden gespeeld heeft en nu ook speelt in het Nationaal Damesteam. Verder zijn er veel jonge spelers uit de “eigen kweek” van de Dordrecht Lions. En niet onbelangrijk: ook Stefan Collard is weer terug als hoofdtrainer.

De nieuwe coach Don Galjaard, zelf oud-speler Eerste Divisie en Eredivisie van de Dordrecht Lions, heeft maar één doel: dit seizoen kampioen worden. Hij verwacht dan ook 100% inzet van zijn spelers. Jongens die willen vechten voor een plaats op het ijs.

Het belooft een feestelijke introductie te worden met muziek en lekkere hapjes; een mooi officieel begin van een leuk, spannend seizoen.

De wedstrijd begint om 20.00 uur. De entree is gratis!
Sportboulevard Dordrecht, Fanny Blankers-Koenweg 10Sponsoren