Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

even vakantie

even vakantie

11-07-2017
Beste spelers van de Dordrecht Lions,
 
De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat veel mensen op vakantie gaan of zijn. Daar wij van het overgrote deel van de spelers te horen hebben gekregen dat zij de eerste weken van de vakantie op vakantie gaan en ook de of-ice trainer de eerste weken op vakantie gaat, zal er de komende weken geen off-ice training plaatsvinden.
 
We gaan weer verder met de off-ice trainingen op woensdag 2 augustus.
Vanaf die datum gaan we door met de off-ice trainingen op woensdag en dat blijven we aanbieden t/m woensdag 30 augustus.
Vanaf dinsdag 5 september gaan we met alle spelers / teams verder door op dinsdag de off-ice trainingen door te zetten en op donderdag een meer ijshockey gerelateerde off-ice training (stickhandelen etc.). De indelingen van groepen hiervoor worden nog toegezonden. Op dinsdag 5 september begint het nieuwe seizoen dus voor iedereen met 2x in de week trainen! 
Vanaf maandag 18 september starten we met het ijsseizoen. Het ligt in de planning om vanaf die datum voor de teams vanaf U14 een off-ice training te verzorgen op dinsdag vóór aanvang van de ijstraining. Voor de U8/U10/U12 worden de mogelijkheden bekeken om dit te blijven doen op woensdag. (dat wil uiteraard niet zeggen dat ze geen warming-up hoeven te doen)
Voor de Aspiranten wordt ook gekeken wat de beste mogelijkheid is om door te gaan met de off-ice training.
Hierover krijgt iedereen tijdig bericht.
 
Dat wij 3 weken geen training aanbieden, wil echter niet zeggen dat je niets kunt doen! Als je zelf 1 of 2 x in de week voor jezelf of met vriendjes, papa of mama gaat trainen, zorg je ervoor dat je zowel conditioneel als met kracht en stabiliteit in goede vorm blijft of komt. DOWNLOAD HIER een bestand met heel veel oefeningen in de lijn van hetgeen Joachim ingezet heeft.
 
Wij wensen iedereen een fijne vakantie en hopen iedereen weer fit op de off-ice training te zien van 2 augustus.


Sponsoren