Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Figuranten gezocht voor promofilmpje

Figuranten gezocht voor promofilmpje

17-05-2017

IJssportverenigingen ProClass Dordrecht Lions, DDD en IJA zijn in samenwerkingsverband onder de noemer IJssportinDordt (www.ijssportindordt.nl) aan het werk om de ijssporten in Dordrecht te promoten onder het grote publiek. Onderdeel hiervan is uiteraard ook ledenwerving.

In samenwerking met Dordt Sport en het Da Vinci College wordt momenteel gewerkt aan een promotiefilmpje van deze 3 ijssporten. Dit promotiefilmpje dient, naast het promotiefilmpje van IJshockey Nederland, als promotie door de gemeente en de gezamenlijke ijssporten in Dordrecht. Het draaiboek ligt er al, camera's en ijs is al geregeld...
Maar we zijn nu nog op zoek naar een paar enthousiaste ijshockeyers in de U8, U10 of U12 leeftijd (gebaseerd op komend seizoen) die willen acteren als figuranten. Met enkele kleine instructies zullen deze ijshockeyers de hoofdrolspeler van dit promotiefilmpje ondersteunen om een gaaf promotiefilmpje te maken. Kinderen van de ProClass Lions hebben voorrang, maar als je van buiten Dordrecht komt, kun je je ook altijd aanmelden.

De filmdag is op 5 juni (tweede Pinksterdag) tussen 16.00 en 20.00 uur. Uiteraard sta je in je hele tenue op het ijs. De ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's en vriendjes en vriendinnetjes hopen we in te kunnen zetten als enthousiast publiek.

Aanmelden doe je door een mail te sturen met je naam, leeftijd en club naar: tc@dordrechtlions.nl.Sponsoren