Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Stefan Collard terug op het ijs bij ProClass Dordrecht Lions

Stefan Collard terug op het ijs bij ProClass Dordrecht Lions

15-05-2017

Na een seizoen afwezig te zijn geweest is Stefan Collard terug bij de ProClass Lions.

Stefan zal per direct als hoofdtrainer de verantwoordelijkheid van alle jeugdtrainingen vanaf de U12 t/m het eerste team op zich nemen. Daarnaast zal Stefan als technisch coördinator de Technische Commissie aanvoeren om het jeugdbeleid en de technische staf in Dordrecht verder te ontwikkelen.

De laatste jaren zijn de ProClass Lions met een flinke opmars bezig in de jeugd als het om spelersopleidingen gaat. Dordrecht doet in diverse leeftijdscategoriën weer mee om de prijzen en levert tegenwoordig ook weer de nodige spelers voor de nationale talententeams. Door het (wederom) aantrekken van Stefan Collard zetten de Lions een volgende stap richting topijshockey in Dordrecht.

Stefan zal met de technische staf van de ProClass Dordrecht Lions de Dordtse jeugdspelers in de komende jaren verder opleiden als complete ijshockeyers die zowel aan de top van de nationale competities als in de nationale teams mee kunnen draaien.

Stefan Collard is een gerenommeerd trainer/coach in Nederland die, naast jeugd in clubverband, tevens bondscoach is van het nationaal U14 team.

 

In Dordrecht zijn nog enkele plekken vrij voor (jeugd)spelers die mee willen groeien onder leiding van Stefan Collard. Voor informatie / aanmelden: tc@dordrechtlions.nlSponsoren