Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


NIEUWS

Verkeersschool WIERKS helpt SaniDump Dordrecht Lions talenten op weg!

23-11-2011
Met ingang van het komende ijshockeyseizoen stelt Verkeersschool Wierks twee Topsport Rijopleidingen beschikbaar voor twee talenten van de Sani-Dump Dordrecht Lions.  

Wierks - al vele jaren betrokken als sponsorpartner bij de Lions - vindt het belangrijk dat topsport talenten ook bij hun rijlessen door topinstructeurs begeleid worden. Vandaar dat twee talenten uit de ijshockeyclub 15 rijlessen en een volledige theoriecursus aangeboden krijgen. SaniDump Dordrecht Lions  stelt dit gebaar zeer op prijs want mobiel zijn is voor ijshockeyers zeer belangrijk gezien de vele reizen die zij voor hun trainingen en wedstrijden moeten maken.

Verkeersschool Wierks is een van de grootste verkeersscholen van Zuid-Holland op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek, Arbo en Veiligheid en verzorgt zowel de rijlessen als de theorie lessen die benodigd zijn voor het behalen van ieder denkbaar rijbewijs. Reeds vele jaren is Wierks betrokken bij de Dordrechtse sport o.a. als vervoerder met hun touringcars van de teams van o.a. FC Dordrecht, DeetosSnelVolhuis, MNC, voetbalvereniging Oranje Wit en natuurlijk ook van de SaniDump Dordrecht Lions.

A.s. zaterdag 22 oktober zal directeur Lex Wierks persoonlijk de eerste Topsport Rijopleidingen aanbieden aan Martijn van Leer en Dion van ‘t Hof voorafgaande aan de wedstrijd SaniDump Dordrecht Lions  - Tilburg Trappers Toekomstteam om 20.15 uur in het IJshockey stadion van de Sportboulevard Dordrecht.

Martijn van Leer speelt al vanaf de Mini Welpen (4-5 jaar) bij de Lions en is dit seizoen basisspeler in het Toekomst Team, maar heeft vorig seizoen zijn debuut in het 1e team al gemaakt!
Dion van ’t Hof is op zijn 11e jaar begonnen bij de ijshockeyschool en behoort nu reeds voor het tweede seizoen tot de selectie van het 1e team, ondanks dat hij vorig seizoen qua leeftijd nog bij de U17 had kunnen spelen !

Vanzelfsprekend bent u van harte uitgenodigd om bij het aanbieden van deze twee Topsport Rijopleidingen aanwezig te zijn.