Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


Het laatste nieuws!
Message ID 99
Subject Nieuwsbrief 24 december 2018
Entered 24-12-2018
Modified 24-12-2018
Template msgtemplate_Nieuwsbrief_2017
Text Message
HTML Message
nieuwsbrief

Nieuwsbrief 24 december 2018


NAMENS HET BESTUUR

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2018.

Voor Dordrecht Lions was 2018 een redelijk goede succesvol 40e jaar. Een jubileum met een bijzondere feestavond, die een vervolg kreeg omdat het ijs in de ijshal niet wilde bevriezen.

Op sportief gebied was het kampioenschap van ons 2e team het hoogtepunt, maar ook de overwinning van ons 1e team in de kwartfinale van de playoffs tegen Tilburg Trappers mocht er zijn.

Het feit dat al onze jeugdteams vorig seizoen, maar ook nu weer in de hoogste divisies spelen, is iets om trots op te zijn.
Op dit moment gaat het ook heel erg goed met ons 1e team en ons vrouwenteam, beiden staan (mede) bovenaan.

Ook op ander gebied waren we dankzij vele vrijwilligers goed bezig. De Leeuwentoernooien, clinics, de Grote Club Actie etc waren geslaagd en krijgen volgend jaar hopelijk net zo’n succesvol vervolg.
Vooral 16 februari belooft een bijzondere middag en avond te worden met sponsorschaatsen ten behoeve van de stichting Matchis en een sponsordiner.

As zaterdag 29 december om 17.45 uur is iedereen welkom op de ijshal voor het Eindejaarsfeest met gratis vrij schaatsen en daarna gratis kijken naar ons 1e team.

Het bestuur van Dordrecht Lions wenst alle leden, vrijwilligers , sponsoren en supporters een gezond en sportief 2019 toe.

kerslions-2019


Dordrecht Lions toppers gaan op voor Trainer Coach 1

5 vrijwilligers van onze club hebben met succes de cursus Trainer Coach 1 gevolgd.
Rene van Osnabrugge, Sirio Barone, Viona Versluis, Dimitri Roos en Jan Zuidweg mochten trots op de foto en terecht.

image001


Vergeet u uw contributie niet

Nog niet alle leden hebben hun (2e deel van de )contributie betaald voor dit seizoen.

Hierbij dan ook een dringend verzoek om dit zsm te doen.

image003


Dordrecht Lions 1 klaar voor Eindhoven Kemphanen

15.12 11

Dordrecht Lions heeft zich via een eenvoudige overwinning op Red Den Bosch gehandhaafd in de top van de Eerste Divisie. Via een 2-0 voorsprong na de 1e periode door goals van  Tim Kok en Floris Veenhuizen en 4-0 voorsprong na de 2e periode door goals van Damian van den Brink en Ferry Kooijman, werd het uiteindelijk  6-0 door goals van Dion van ’t Hof en Milan Boer.

Ook de concurrenten Groningen en Eindhoven wonnen.

As zaterdag 8 december om 20.15 uur de thuiswedstrijd tegen Eindhoven Kemphanen, volgens de kenners het sterkste team in de Eerste Divisie. Eindhoven heeft zich na een paar wedstrijden aardig versterkt met een aantal spelers en sindsdien hebben ze geen wedstrijd meer verloren.

Afgelopen zaterdag werd HIJS HOKIJ Den Haag met maar liefst 8-0 door Eindhoven van het ijs gespeeld. Het zal duidelijk zijn dat Dordrecht Lions in zeer goede doen met zijn om de aanval van Eindhoven op de koppositie te weerstaan.

In verband met het oudejaarsfeest is de toegang deze avond gratis.


GROTE CLUB ACTIE

Grote Clubactie

De  uitslag is bekend en Dordrecht Lions heeft maar liefst € 1.512,= opgehaald.

Dank aan alle leden die de 630 loten aan de man (moeder/vader/opa/oma/buurvrouw/buurman) hebben gebracht en dank aan Lotte van der Wolf voor het coördineren en Gerlinda Werkman voor het invoeren van de loten.

Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend:

  1. Sem van de Heuvel 85 loten
  2. Tim Sterrenberg 56 loten
  3. Tim Kuijper 42 loten

PROGRAMMA THUISWEDSTRIJDEN

(houd ook de website in de gaten voor programma wijzigingen)

 eindejaarsfeest2018

Zaterdag 29 december
17.45 uur Eindejaarsfeest met gratis schaatsen
20.15 uur Dordrecht Lions 1 – Eindhoven Kemphanen

Zondag 16 december
Geen thuiswedstrijden

In verband met de feestdagen en het EK Shorttrack in januari wordt geadviseerd vooral de website in de gaten te houden voor actuele informatie.


Dordrecht lions fan-artikelen!

Al jaren wordt er om gevraagd... Fan-artikelen van de Dordrecht Lions! Sinds enkele weken hebben we een aantal fan-artikelen dat via de website besteld kan worden.
Op de website staat rechts bovenin de menubalk “fanshop”. Hier vind je onderstaande artikelen. Deze artikelen kunnen, na bestelling, meegenomen worden naar de ijsbaan op trainingsdagen van de jeugd en vaak ook bij wedstrijden van het eerste team. De opbrengst van deze fan-artikelen gaat naar de vereniging.

We zijn nog bezig met enkele andere artikelen, maar mag je natuurlijk niet tegenhouden om nu al de leukste artikelen te bestellen!

Op dit moment hebben we de volgende artikelen al ontwikkeld:

lions-rugtasje lions-pet lions-beanie lions-minishirt

Rugtasje

€ 7,50

Kwaliteitscap

€ 15,00

Kwaliteitsbeanie

€ 13,00

Mini shirtje 

€ 12,50

fanshop-button


Tot slot

Kent u ijshockeyliefhebbers die de gratis nieuwsbrief ook willen ontvangen, via de website van Dordrecht Lions kunnen zij zich aanmelden.

Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door


Sponsors

Hier uw logo? Neem contact met ons op: communicatie@dordrechtlions.nl

Deze uitgave delen?

Ben je van mening dat anderen ook wekelijks op de hoogte gehouden willen worden over onze teams? Wij moedigen je aan deze nieuwsbrief te delen. Personen kunnen zich desgewenst voor de nieuwsbrief aanmelden via communicatie@dordrechtlions.nl.
Zelf nieuws aandragen?

Heb je specifieke vragen of wil je zelf nieuws of een wedstrijdverslag aandragen? Wij staan altijd open voor verhelderende aanwijzingen, subtiele suggesties, wedstrijdverslagen, foto's of ander nieuws! Stuur je vragen of bijdrage aan communicatie@dordrechtlions.nl.
facebook    instagram
footer
IJ.H.C. Dordrecht Lions | Postbus 8213 | 3301 CE Dordrecht | E-mail: contact@dordrechtlions.nl
Wil je je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief? Klik hier | Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier