Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


Het laatste nieuws!
Message ID 98
Subject Nieuwsbrief 12 december 2018
Entered 12-12-2018
Modified 12-12-2018
Template msgtemplate_Nieuwsbrief_2017
Text Message
HTML Message
nieuwsbrief

Nieuwsbrief 12 december 2018


NAMENS HET BESTUUR

We hebben weer veel te melden in deze nieuwsbrief. Dat is een goed teken, want dat betekent dat er ook veel gebeurt of staat te gebeuren in onze club. Maar uiteindelijk draait alles om het ijshockeyen en dat gaat goed bij bijna alle teams. Ons vlaggenschip draait bovenin mee. Onze jeugdteams U12, U14 en U16 hebben zich geplaatst voor de elite divisie. Ook U19 en het 3e team draaien goed mee. Onze vrouwen staan nog ongeslagen bovenaan. Het vorig seizoen gepromoveerde 2e team heeft ook zijn eerste punt binnen, waarschijnlijk een voorbode voor meer punten.

De U8/U10, de Junioren en het 4e team spelen mooie wedstrijden.

Omdat ook de ijshockeyschool op zaterdagmiddag en de ijshockeyschool voor volwassenen goed bezet zijn, ziet het er sportief dus allemaal goed uit voor de Dordrecht Lions.

Verder in de nieuwsbrief positieve berichten over de Grote Club Actie en veel activiteiten zoals een Oudejaarsbijeenkomst voor iedereen en activiteiten om geld binnen te halen bij een actie van de Plusmarkten. Moet u nog Sinterklaas cadeaus kopen, of begint u al aan de kerstinkopen, denk aan onze Sponsorkliks.

Weet u het nog ?

Wat houdt Sponsorkliks in? Als je online shopt en je bestelt via de banner op de site van de Dordrecht Lions dan levert elke bestelling een bedrag op voor onze club!

Deelnemende webshops zijn;

Superdry, Coolblue, Bol.com, MediaMarkt, Thuisbezorgd.nl, Booking.com en vele anderen.

Hoe werkt het?

  1. ga naar de site van de Dordrecht Lions https://www.dordrechtlions.nl
  2. klik op de banner van Sponsorkliks
  3. klik op de webshop naar keuze en de rest gaat zoals je van de betreffende webshop gewend bent.

Let op! Direct naar de site van de bedrijven gaan levert de club GEEN bijdrage op. Dus a.u.b. eerst naar de Lions site en dan op de banner klikken.


Dordrecht Lions 1 sluit eerste helft competitie af met een nederlaag tegen GIJS Groningen, maar staat wel tweede.

Lions 1 GIJS

Dordrecht Lions was op het eerste gezicht niet de mindere van de Groningers, maar de bezoekers waren wel zeer efficient. Terwijl de Dordtse schoten vaak recht op de goalie afgingen, waren de Groningers sterk in het hard en zuiver schieten in de hoeken van de Dordtse goal. Voor goalie Peter Seton vaak geen houden aan. Toch was het knap om van 0-4 terug te komen tot 2-4, na de 2-5 de wedstrijd weer spannend te maken door de 3-5, maar de 3-6 was beslissend.

As zaterdag beginnen we met de returnwedstrijden en wel weer thuis, nu tegen Smoke Eaters Geleen. In Geleen werd knap met 3-4 gewonnen.

Was u toeschouwer tijdens de laatste thuiswedstrijden van ons 1e team, dan zag u dat Tim Kok tegen Leeuwarden en Floris Veenhuizen tegen Groningen werden uitgeroepen tot MAN of the MATCH, een nieuw initiatief bij ons 1e team. Een sponsor en wel HET MAGAZIJN heeft 10 waardebonnen van € 25 beschikbaar gesteld voor de MAN of the MATCH bij thuiswedstrijden van ons 1e team. HET MAGAZIJN vindt u aan de Voorstraat 180 en is een multifunctioneel initiatief met een  restaurant, kunstuitleen, galerie,  pop-ups stores en diverse lokale activiteiten onder 1 dak.


GROTE CLUB ACTIE

Bijna de eindstand van de Grote Club Actie. Het lijkt erop dat we meer dan € 1.500 hebben binnengehaald (vorig seizoen € 1.094).

Een fantastisch resultaat dus, dank aan Lotte v.d. Wolf voor het regelen en Gerlinda Werkman voor het invoeren van de verkochte loten op de website van de Grote Club Actie.

En natuurlijk dank aan alle verkopers en kopers van de loten voor onze club.

Binnenkort zullen we bekendmaken wie de meeste loten heeft gekocht en kunnen we de diverse prijzen uitreiken, maar we houden het nog even spannend.


OUDEJAARS FEEST op 29 december

mascotte

Ook dit jaar weer een oudejaars feest aan het eind van het jaar. Hiervoor gaan we het wedstrijdblok van 17:45-20:00 inzetten op zaterdag 29 december a.s. We gaan lekker vrij schaatsen met een hapje en een drankje.

Voor iedereen binnen de club!

Daarna kunnen we met z’n allen naar de tribune rollen om ons 1e team aan te moedigen tijdens de thuiswedstrijd tegen Eindhoven Kemphanen.


SPONSORSCHAATSEN op 16 februari 2019

Zaterdag 16 februari 2019 gaan we met de hele club een sponsorschaats houden.

Dit zal gaan plaatsvinden vanaf 17:45 uur t/m 20:00 uur en aansluitend zal er een wedstrijd van ons 1e team plaatsvinden.

De opbrengst zal voor het grootste deel gaan naar de stichting Matchis. Nederlands centrum voor stamceldonoren. Daarnaast zal een deel van de opbrengst naar onze club gaan voor het verbeteren van trainingsfaciliteiten en aanschaf van trainingsmiddelen.

Heel belangrijk is:

IEDEREEN DOET MEE!! Afmelden voor 10 januari bij de Team Manager met geldige reden. Wij willen graag uiterlijk 13 januari een presentielijst van de teammanagers ontvangen.

Uiteraard zijn er hulptroepen nodig op deze dag!

Namelijk:

  • 2 ouders U8/U10 t.b.v. limonade schenken
  • 4 ouders controletafel ( 1 uit ieder team U12/14/16/JR)
  • 4 ouders aanmeldtafel ( 2 uit IJHS 1 en 2 uit IJHS 2)
  • 6 stempelouders ( 1 uit ieder team U8/10/12/14/16/JR)

De sponsorkaarten zullen worden uitgedeeld aan de teammanagers op 19 januari aan IJHS 1 en op 24 januari aan IJHS 2 en alle U-teams + JR.

Zorg ervoor dat de kids de sponsorkaarten NIET vergeten op de dag zelf!!

Verdere informatie volgt via de teammanagers


SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT

Al eerder hebben we een oproep gedaan om u op te geven voor een scheidsrechterscursus. We hebben veel clubscheidsrechters nodig, ook om niet te vaak een beroep te hoeven doen op dezelfde mensen.

Vorige week woensdag hebben weer 8 mensen de opleiding gevolgd van Dick Passchier. Dat gaat dus goed.

Naast het werven van scheidsrechters, is het ook zaak om huidige scheidsrechters te behouden voor onze club.

Ook daar kan iedereen aan meehelpen, door de scheidsrechters met respect te blijven behandelen, ook als ze in onze ogen fouten maken. Als wij het beter kunnen, moeten we ons maar opgeven voor een cursus.


ZOMERTRAINING KOMT ERAAN.

zomertraining

Waarschijnlijk op de dinsdagen van 2 april tot en met 2 juli 2019. Nadere informatie volgt.


Wist u dat ?

Wist u dat Shell Moerdijk een sponsorpot heeft voor verenigingen van medewerkers. Dit kan oplopen tot €3000,- per jaar en Shell verwacht hier niets voor terug.

Werkt u bij de Shell of kent u mensen die daar werken, informeer eens naar de mogelijkheden.


PROGRAMMA THUISWEDSTRIJDEN

(houd ook de website in de gaten voor programma wijzigingen)

Zaterdag 15 december
14.15 uur Dordrecht Lions U14  -  Amsterdam Tigers
17.45 uur Dordrecht Lions U 16 -  Tilburg Trappers
20.15 uur Dordrecht Lions 1 - Smoke Eaters Geleen

Zondag 16 december
16.00 uur Dordrecht Lions U1 – IJCU Dragons Utrecht


Tot slot

Kent u ijshockeyliefhebbers die de gratis nieuwsbrief ook willen ontvangen, via de website van Dordrecht Lions kunnen zij zich aanmelden.

Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door


Sponsors

Hier uw logo? Neem contact met ons op: communicatie@dordrechtlions.nl

Deze uitgave delen?

Ben je van mening dat anderen ook wekelijks op de hoogte gehouden willen worden over onze teams? Wij moedigen je aan deze nieuwsbrief te delen. Personen kunnen zich desgewenst voor de nieuwsbrief aanmelden via communicatie@dordrechtlions.nl.
Zelf nieuws aandragen?

Heb je specifieke vragen of wil je zelf nieuws of een wedstrijdverslag aandragen? Wij staan altijd open voor verhelderende aanwijzingen, subtiele suggesties, wedstrijdverslagen, foto's of ander nieuws! Stuur je vragen of bijdrage aan communicatie@dordrechtlions.nl.
facebook    instagram
footer
IJ.H.C. Dordrecht Lions | Postbus 8213 | 3301 CE Dordrecht | E-mail: contact@dordrechtlions.nl
Wil je je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief? Klik hier | Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier