Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


Het laatste nieuws!
Message ID 87
Subject Nieuwsbrief 23 maart 2018
Entered 23-03-2018
Modified 23-03-2018
Template msgtemplate_Nieuwsbrief_2017
Text Message
HTML Message
nieuwsbrief

Nieuwsbrief 23 maart 2018

___________________________________________________________________________

Dordrecht Lions 2 kampioen van de Vierde Divisie

Zaterdag 17 maart was het zover! De finale van de 4e divisie in Heerenveen.
Iedereen was er klaar voor en met gezonde spanning gingen we de finale in.

Ondanks de afstand waren er zo'n 20+ fans meegekomen naar Heerenveen!! Bedankt voor jullie support en enthousiasme! Zij waren ondanks dat ze in de minderheid waren, verreweg het meest enthousiast en luidruchtig!

Lees hier het volledige verslag

Captain John Passchier met de kampioensbeker, namens IJshockey Nederland uitgereikt door Dick Passchier, lid van de scheidsrechtercommissie (jazeker, vader en zoon)

___________________________________________________________________________

Veel Dordtse spelers in nationale teams

Ook dit jaar zijn weer een aantal spelers en speelsters van Dordrecht Lions uitgenodigd voor de nationale teams.

Zo zijn Bieke van Nes, Zoë Barbier, Anne Hardenbol en Larissa Haverkorn opgenomen in de selectie van het Nationaal Damesteam dat vanaf 31 maart in Maribor, Slovenie de WK speelt van groep 11A. Tegenstanders zijn Groot-Brittanie, Australie, Noord-Korea, Mexico
Eerder hebben Larissa Haverkorn, Inola Zandwijk en Amber Nauta al met het Nationaal U18 Damesteam een mooie gouden medaille gehaald in Mexico.

Erik Brand is opgenomen in de selectie van het Nationaal U18 team dat vanaf 24 maart in Zagreb, Kroatie de WK speelt in Division 11, Group B met als tegenstanders China, Kroatie, Spanje, IJsland en Servie.

Julia de Gruiter is als enig meisje tussen alle jongens opgenomen in de selectie van het (tweedejaars) Nationaal U12 team dat binnenkort een toernooi in Duitsland gaat spelen. Ook haar stiefbroer Damian Weerheijm is in deze selectie opgenomen. Verder zullen Mika Mensink en Mitchel Genesis voor de eerstejaars U12 selectie uit mogen komen op toernooi in Denemarken.

___________________________________________________________________________

Leeuwentoernooien

Heeft u zich nog niet opgegeven om mee te helpen tijdens de Leeuwentoernooidagen, dit kan alsnog.
Opgeven bij Nancy Kriens, nkriens@gmail.com
Naast de medailles gesponsored door Id Est IT en de toernooiprijzen gesponsored door Alfaglas zijn er ook prijzen en prijsjes nodig voor de diverse loterijen.
Ook dit kunt u opgeven bij Nancy Kriens.

___________________________________________________________________________

ALV

Het seizoen 2017-2018 zit er bijna weer op, hoewel we hebben nog de Leeuwentoernooien, het Jubileum-feest, diverse interlands met Dordtse spelers en speelsters.

Dat betekent dat ook de Algemene leden vergadering er weer aan komt. Voorlopig is woensdag 13 juni als datum geprikt. Zet dit alvast in potlood in uw agenda. Op deze avond kunt u uw mening geven over alles wat er bij de Dordrecht Lions gebeurt en gaat of zou moeten gaan gebeuren. Wilt u meer invloed op alle ontwikkelingen, meldt u dan aan als bestuurslid.

___________________________________________________________________________

Ski- of snowboardles

Mijn naam is Bo van de Griend. Ik ben de broer van Brit (aspiranten) en Robin (U8). Ik ben ski en snowboard leraar en loop momenteel stage bij de rolband skischool Roundhill in Dordrecht. Het lijkt mij leuk om jullie de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met die andere coole wintersporten: skiën en snowboarden. Ik kan voor 75,- euro per uur de skibaan huren en jullie ski- of snowboard lesgeven. Ik kan, afwisselend, max 6 personen skiles geven of max 6 personen snowboard les. Ik geef gratis les en het materiaal is bij de 75,- euro inbegrepen. Jullie kunnen zelf een groepje samenstellen en bij mij opgeven op wat voor dag en wat voor tijd jullie willen komen.  

Als jullie tijdens de les de 75,- euro aan de skischool betalen regel ik de rest. Een uurtje les komt voor 6 personen op 12,50 p.p.voor leden van de Lions.

Mocht je interesse hebben, dan kan je Bo bereiken op: bobeli@planet.nl, op 06-22032325 of op 06-51579424.

___________________________________________________________________________

Stichting leergeld Drechtsteden

Omdat de gemeentes van de Drechtsteden het belangrijk vinden dat alle kinderen kunnen sporten, is de stichting leergeld Drechtsteden sinds 2005 actief.
De Stichting betaalt de contributie, ook van Dordrecht Lions, van kinderen van ouders, die minder verdienen dat 120% van het sociaal minimum.
Per 1 januari 2018 is de regeling verruimd, nu komen ook kinderen in aanmerking wier ouders maximaal 140% van het sociaal minimum verdienen.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van deze stichting,  www.leergelddrechtsteden.nl

 

 

Leergeld Drechtsteden
Postbus 8001
3301 CA Dordrecht

___________________________________________________________________________

Tot slot

Kent u ijshockeyliefhebbers die de gratis nieuwsbrief ook willen ontvangen, via de website van Dordrecht Lions kunnen zij zich aanmelden.

Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door

___________________________________________________________________________

Sponsors


Hier uw logo? Neem contact met ons op: communicatie@dordrechtlions.nl

Deze uitgave delen?

Ben je van mening dat anderen ook wekelijks op de hoogte gehouden willen worden over onze teams? Wij moedigen je aan deze nieuwsbrief te delen. Personen kunnen zich desgewenst voor de nieuwsbrief aanmelden via communicatie@dordrechtlions.nl.
Zelf nieuws aandragen?

Heb je specifieke vragen of wil je zelf nieuws of een wedstrijdverslag aandragen? Wij staan altijd open voor verhelderende aanwijzingen, subtiele suggesties, wedstrijdverslagen, foto's of ander nieuws! Stuur je vragen of bijdrage aan communicatie@dordrechtlions.nl.
facebook    instagram
footer
IJ.H.C. Dordrecht Lions | Postbus 8213 | 3301 CE Dordrecht | E-mail: contact@dordrechtlions.nl
Wil je je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief? Klik hier | Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier