Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


Het laatste nieuws!
Message ID 78
Subject Nieuwsbrief 8 december 2017
Entered 8-12-2017
Modified 19-02-2018
Template msgtemplate_Nieuwsbrief_2017
Text Message
HTML Message
nieuwsbrief

Nieuwsbrief 8 december 2017

___________________________________________________________________________

Beste ijshockeyfan,

Een nieuwsbrief met het gebruikelijke wedstrijdverslag van het 1e team (altijd leuk om te lezen), een mooi stukje over de teambuildingavond van de U14, Robin Pons en het eindejaarsfeest op 30 december.

Veel leesplezier!

___________________________________________________________________________

Verlies en winst voor Dordrecht Lions

Een druk weekend voor Dordrecht Lions met een thuiswedstrijd tegen Nijmegen en een uitwedstrijd tegen het sterke Tilburg

Nijmegen stond maar 1 puntje boven de Lions en in Nijmegen werd maar net verloren met 3-4. Omdat Tilburg een van de betere ploegen is in de Eerste Divisie, moest er wel gewonnen worden van Nijmegen om na de reguliere competitie in de play-offs niet direct tegen een van de sterkste teams te moeten beginnen.

Ook in Dordrecht bleek het krachtsverschil met Nijmegen minimaal, met dit verschil dat de Nijmegenaren beter met de kansen omgingen.

Benieuwd hoe het afloopt?! Lees het hier

___________________________________________________________________________

Komende wedstrijden van het 1e team

Zaterdag 9 december
20.00 uur Dordrecht Lions 1 (1e div) tegen IJCCL Capitals Leeuwarden

Zaterdag 16 december
16.30 uur UNIS Flyers Heerenveen tegen Dordrecht Lions 1 (uit)

Zaterdag 23 december
20.00 uur Dordrecht Lions 1 (1e div) tegen Smoke Eaters Geleen

Ook de andere teams spelen wedstrijden.
Meer informatie hierover is te vinden op onze website.

___________________________________________________________________________

Gezellige tijd van cadeau's weer aangebroken

Nog maar een paar weken en het is Kerst. Voor veel mensen is Kerst een tijd van gezelligheid, lekker eten en cadeautjes geven.

Wij willen onze leden en iedereen die onze club een warm hart toedraagt eraan herinneren dat je op een hele eenvoudige manier de ijshockeyclub Dordrecht Lions ook een extraatje te kunt geven dit jaar (en eigenlijk altijd). Voor alle inkopen die je doet via SponsorKliks ontvangt de club namelijk een klein bedrag of percentage van het aankoopbedrag. En zoals je ook heel goed weet helpen alle kleine beetjes en kan de ijshockeyclub dat goed gebruiken!

Je hoeft alleen maar eerst naar deze link te gaan en ook op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner en link te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder o.a. Bol.com, Wehkamp, Zalando, Intertoys, Douglas, HEMA, Bart Smit, Media Markt, Blokker, Cool Blue, Decathlon, AliExpress en Kleertjes.com.

Ook als je iets wilt laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl (per bestelling € 1,00 GRATIS naar de club), Domino’s of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl kunnen de Dordrecht Lions daar een klein extraatje voor ontvangen.

Sponsorkliks kost u niets extra, maar levert de club dus wel iets extra's op! Slechts 1 klik extra kan al vele euro’s voor de vereniging opleveren!

Namens de Dordrecht Lions alvast heel erg bedankt voor de (kleine) moeite!

___________________________________________________________________________

U14 goed van start met Teambuilding avond

door Kees de Kloe, coach U14

De bekerwedstrijden liggen nog vers in het geheugen of de eerste wedstrijd van de Dordrecht Lions U14 is alweer gespeeld. Met een 5:1 overwinning op de Nijmegen Devils is de eerste wedstrijd in deze poule succesvol verlopen. Aansluitend daarop was er een teambuildingavond georganiseerd waarbij zowel de ouders als spelers zich prima hebben kunnen vermaken. Mede door een tafel vol, door de ouders zelf gemaakte, lekkernijen werd het begin van deze competitie veelbelovend gestart. Met een volle buik werd vervolgens in een korte sessie met het team gesproken over hoe de spelers in hun eigen beleving ijshockey ervaren en omschrijven. Hierbij kwamen verrassende en leuke reacties naar boven. Al met al een zeer geslaagde avond om met elkaar als één team en met vol goede moed dit seizoen tot een succes te brengen.

___________________________________________________________________________

De IJsmeesters

Op de ijsbaan in Dordrecht werken zes ijsmeesters. Robin Pons, Jaspert Derks, Eric Stokrom, Bas van Kempen, Johan van Ginneke en Peter Seton. Van de laatste is bekend dat hij goalie is, maar wat weten we eigenlijk van de anderen? We vroegen het één van hen: Robin Pons.

Robin werkt sinds september 2004 als ijsmeester, hij is begonnen bij de S.A.C Drechtsteden, en werkt sinds 2010 voor Optisport.

De taken van een ijsmeester zijn ijsdweilen, machine onderhoud, schoonmaak, EHBO, werkzaamheden technische dienst, plus alle voorkomende werkzaamheden op
de Sportboulevard.

Het minst leuk aan het werk als ijsmeester vindt Robin de hele zware EHBO gevallen. Het omgaan met mensen en het oplossen van problemen zijn de leuke kanten van het werk,
aldus Robin.

Op de vraag “Wat heb jij met ijshockey?” antwoord Robin: “Ik heb er niks mee, nooit gespeeld, echte Feyenoord fan, voetbal is belangrijker. IJshockey is ‘gewoon’ een onderdeel
van mijn werk.”

Natuurlijk wenst hij de Dordrecht Lions wel toe dat ze dit jaar de play-offs halen en dat elk team een positief seizoen draait. En voor iedereen alvast een gezond en gelukkig 2018.

Robin: “Wat ik nog kwijt wil is het volgende, we zijn afhankelijk van elkaar, we hebben elkaar allemaal nodig aan onze kant van het gebouw, of te wel de bevroren kant. Laten we zorgen voor een goede samenwerking in 2018 en de verdere toekomst.”

Dank je wel Robin, voor je bijdrage aan onze nieuwsbrief!

Wie volgt?

___________________________________________________________________________

Nog even terugkijken op 19 november

Hoewel al weer een aantal weken geleden, is het nooit te laat om te vermelden dat de Open Dag zo'n tien nieuwe leden heeft opgeleverd voor de Dordrecht Lions, jong en oud(er).

Rik Bruijnius van Face-Off was ook op de Open Dag aanwezig en heeft een verslag geschreven. Mooi om te zien dat de Dordrecht Lions meer en meer in de belangstelling komen te staan.

https://www.face-off.nl/2017/11/25/opendag-ijschockeyschool-dordrecht-lions/

___________________________________________________________________________

Eindejaarsfeest Dordrecht Lions

Zaterdagavond 30 december van 20.00 tot 22.00 uur

Samen 2017 Feestelijk afsluiten
Thema: glittery blue and white.

  • Skate-inn voor alle ijshockeyers, ouders en sponsoren.
    Schaatsen voor iedereen, dus geen pucks en sticks op het ijs.
  • Eindejaarsfeest met muziek
  • Voor het hele gezin en de hele club
  • Met een hapje en een drankje
  • Na de wedstrijd U12 tegen Red Eagles ‘s-Hertogenbosch

Aanmelden bij de teammanager of bij Nancy Kriens: nkriens@gmail.com

___________________________________________________________________________

Tot slot

Kent u ijshockeyliefhebbers die de gratis nieuwsbrief ook willen ontvangen, via de website van Dordrecht Lions kunnen zij zich aanmelden.

Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door

___________________________________________________________________________

Sponsors


Hier uw logo? Neem contact met ons op: communicatie@dordrechtlions.nl

Deze uitgave delen?

Ben je van mening dat anderen ook wekelijks op de hoogte gehouden willen worden over onze teams? Wij moedigen je aan deze nieuwsbrief te delen. Personen kunnen zich desgewenst voor de nieuwsbrief aanmelden via communicatie@dordrechtlions.nl.
Zelf nieuws aandragen?

Heb je specifieke vragen of wil je zelf nieuws of een wedstrijdverslag aandragen? Wij staan altijd open voor verhelderende aanwijzingen, subtiele suggesties, wedstrijdverslagen, foto's of ander nieuws! Stuur je vragen of bijdrage aan communicatie@dordrechtlions.nl.
facebook    instagram
footer
IJ.H.C. Dordrecht Lions | Postbus 8213 | 3301 CE Dordrecht | E-mail: contact@dordrechtlions.nl
Wil je je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief? Klik hier | Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier