Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


Het laatste nieuws!
Message ID 75
Subject Nieuwsbrief 2 november 2017
Entered 8-11-2017
Modified 19-02-2018
Template msgtemplate_Nieuwsbrief_2017
Text Message
HTML Message
nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2 november 2017

___________________________________________________________________________

 

Beste ijshockeyfan,

Hierbij de 2e nieuwsbrief van het seizoen. We hebben veel positieve reacties gekregen op de eerste nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief onder andere aandacht voor onze jongste
U-teamspeelster Noa en voor John Passchier, speler en trainer van team 2.

Heb je zelf een interessante mededeling of wil je iemand in de spotlights zetten, neem dan contact op via communicatie@dordrechtlions.nl.

namens het bestuur,
Judith Bouwmeester

 

___________________________________________________________________________

Dordrecht Lions wint van AHOUD Devils  Nijmegen

 

Na de overwinning vorige week tegen Zoetermeer keerde Dordrecht Lions nu met 3 punten terug uit Nijmegen. Eenvoudig ging het echter niet, want er moest flink voor de punten worden gewerkt.

Dordrecht Lions begon sterk aan de wedstrijd en binnen 2 minuten was het 0-1 door Erik Brand, op assist van Bieke van Nes. Halverwege de 1e periode kwam Nijmegen echter weer langszij. Verder werd er niet meer gescoord in deze periode.

In de 2e periode kwam Dordrecht Lions weer op voorsprong en weer door Erik Brand, nu op assist van Pascal van Waarden. Maar opnieuw kwam Nijmegen terug toen een Dordtenaar op de strafbank zat. Dordrecht Lions pakte de draad weer goed op en nam voor de derde keer een voorsprong, nu door Dion van’t Hof, op assist van Phillipe Boutrs Girgis. Nijmegen profiteerde echter vlak voor het einde van de 2e periode opnieuw van een Dordtenaar op de strafbank door de stand gelijk te trekken tot 3-3.

De 3e periode ging gelijk op, maar halverwege was het toch Dordrecht Lions dat voor de vierde keer een voorsprong nam, Erik Brand scoorde op assist van Nigel Zwiers en Bieke van Nes. En hoewel het op het einde nog spannend werd en Nijmegen de goalie van het ijs haalde om met een extra spelers iets af te dwingen, bleef Dordrecht Lions overeind en waren de 3 punten verdiend binnen.

Volgende week zaterdag 11 november ontvangt Dordrecht Lions om 20.00 uur het team van Amsterdam Tijgers in de eigen hal. Een overwinning zou betekenen een flinke stap omhoog in de rangschikking. Komen kijken dus.

 

___________________________________________________________________________

Niet vergeten: zondag 19 november Open Dag

 

In de vorige nieuwsbrief vroegen we al aandacht voor de zondagmiddag 19 november; op die dag organiseren de IJshockeyschool en het Aspirantenteam een Open dag van 16.00 tot 18.00 uur met als doel het werven van nieuwe leden. Inmiddels is er al een persbericht verstuurd naar de lokale media, komt er een advertentie op facebook en heb je via de teammanager een mail gehad met digitale flyers. Wil je gedrukte flyers en/of posters laat dat dan weten via communicatie@dordrechtlions.nl. Help ons de open dag tot een succes te maken!

 

___________________________________________________________________________

Maak kennis met ... Noa Roobol

 

Wie regelmatig op de ijsbaan komt, kent Noa ongetwijfeld. Staat ze niet op het ijs, dan is ze elders in het gebouw wel te vinden, en altijd met een grote guitige lach op haar gezicht.

Noa is 8 jaar oud, ze zit op de JF Kennydyschool én ze is het jongste meisje van de jeugdteams in Dordrecht. Ze was nog geen vier toen ze met ijshockeyen begon, sinds drie jaar speelt ze in een U-team en sinds dit seizoen in de U10. Haar zus Demi zit in de U14. Haar ouders heten Peter en Elisa. Naast ijshockeyen doet Noa ook aan kickboksen (bij Axewood gym). Noa’s ambitie is ooit om in het Nederlands damesteam te spelen.

 

___________________________________________________________________________

John Passchier;
Filippijnse roots in een Dordrecht Lions jasje

 

Een artikel over ‘onze’ speler en trainer van team 2 door Rik Bruijnius in Face-Off

Redacteur Rik Bruijnius is een liefhebber van historie en verhalen achter clubs en mensen. Geef hem een paar historische feitjes, en zijn vrouw heeft geen kind meer aan hem. Met zijn eigen stijl maakt Rik verhalen voor Face-Off. Hij reisde af naar Dordrecht waar hij sprak met John Passchier, trainer van het tweede team van Dordrecht Lions én van Filippijnse komaf.

Ik rij op donderdagavond in Dordrecht de Sportboulevard op. Hier staat een enorm mooi sportcomplex waar op verschillende disciplines sport bedreven kan worden. Hier gaan we niet dieper op in, want ik ben hier als redacteur van Face-Off.nl en het zal dus over ijshockey gaan. Ik neem je mee in de korte geschiedenis van ijshockeyclub Dordrecht Lions en sprak met John Passchier: speler en trainer/coach van het tweede team in Dordrecht. Lees meer

 

___________________________________________________________________________

Voorlopig wedstrijdprogramma 11 en 12 november

 

Zaterdag 11 november

14.15 uur Dordrecht Lions U12 - Amsterdam

17.45 uur Dordrecht Lions ASP- ASP Blue Mountain Cougars Hoorn

20.00 uur Dordrecht Lions 1 – Amstel Tigers Amsterdam

 

Zondag 12 november

16.00 uur  Dordrecht Lions 4 (Beer league)

20.30 uur Dordrecht Lions U19 – Red Eagles Den Bosch

 

___________________________________________________________________________

Help de U18 meiden naar Mexico

 

Bestel nu de unieke Face-Off ijshockeykalender en steun het U18 nationaal meidenteam in hun avontuur naar het WK in Mexico.

 

___________________________________________________________________________

Tot slot

Kent u ijshockeyliefhebbers die de gratis nieuwsbrief ook willen ontvangen, via de website van Dordrecht Lions kunnen zij zich aanmelden.

 

Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door

 

___________________________________________________________________________

Sponsors


Hier uw logo? Neem contact met ons op: communicatie@dordrechtlions.nl

Deze uitgave delen?

Ben je van mening dat anderen ook wekelijks op de hoogte gehouden willen worden over onze teams? Wij moedigen je aan deze nieuwsbrief te delen. Personen kunnen zich desgewenst voor de nieuwsbrief aanmelden via communicatie@dordrechtlions.nl.
Zelf nieuws aandragen?

Heb je specifieke vragen of wil je zelf nieuws of een wedstrijdverslag aandragen? Wij staan altijd open voor verhelderende aanwijzingen, subtiele suggesties, wedstrijdverslagen, foto's of ander nieuws! Stuur je vragen of bijdrage aan communicatie@dordrechtlions.nl.
facebook    instagram
footer
IJ.H.C. Dordrecht Lions | Postbus 8213 | 3301 CE Dordrecht | E-mail: contact@dordrechtlions.nl
Wil je je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief? Klik hier | Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier