Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


Het laatste nieuws!
Message ID 102
Subject Nieuwsbrief 7 maart 2019
Entered 7-03-2019
Modified 7-03-2019
Template msgtemplate_Nieuwsbrief_2017
Text Message
HTML Message
nieuwsbrief

Nieuwsbrief 7 maart 2019


NAMENS HET BESTUUR

Het 1e team van de Dordrecht Lions heeft via twee bloedstollende wedstrijden tegen HIJS Hokij Den Haag de halve finales bereikt van de playoffs in de Eerste Divisie.

Nu wacht komend weekend twee wedstrijden tegen de kampioen van vorig jaar en nummer 1 van de reguliere competitie: GIJS Groningen.

Uiteraard roepen wij alle Dordrecht Lions leden en supporters op om ons team a.s. zaterdag om 20.15 uur in onze eigen hal het eerste team aan te moedigen

We kijken ook nog even met veel voldoening terug op het sponsorschaatsen van afgelopen 16 februari voor de Stichting Matchis.

Veel jeugdleden hebben zich van hun beste kant laten zien door via het sponsorschaatsen geld in te zamelen voor deze stichting. Het feit dat onze oud goalie Tom Barendregt daarna de wedstrijd van ons 1e team opende, was een mooi moment.

De opbrengst is nog niet definitief bekend, maar de verwachting is dat dankzij het sponsorschaatsen, het sponsoren van de bijzondere shirts van het 1e en de opbrengst van de veiling van deze shirts, we binnenkort een cheque van minimaal € 4000 kunnen aanbieden aan vertegenwoordigers van de Stichting Matchis.

Dank aan de organisatoren van het sponsorschaatsen Ankie Reijnierse en Albertine van Maalsen, de organisator van de shirtveiling Scott van Rijswijk, de sponsoren van de shirts en natuurlijk alle leden die zich hebben ingezet dan wel hebben bijgedragen.


U12 TEAM VAN DORDRECHT LIONS WINT PRIJS IN KADER VAN FAIR PLAY & RESPECT

In het kader van Fair Play & Respect beloonde IJshockey Nederland goede initiatieven die FairPlay & Respect uitdragen.

Ons U12 team heeft tegen Tilburg Trappers op de meest ludieke wijze uiting gegeven aan het thema. Deze foto geeft duidelijk weer hoe ze respectvol met elkaar omgaan.

Het U12-team heeft hiermee een set trainingsshirts van Bauer gewonnen. Op deze shirts zal het logo van FairPlay & Respect worden gedrukt.

u12

image001


ZONDAG 24 MAART DORDRECHT LADY LIONS TEGEN VT REGIO OOST

U heeft al eerder in deze nieuwsbrief kunnen lezen dat de vrouwen van Dordrecht Lions kampioen van Nederland zijn geworden.

Op zondag 24 maart spelen onze vrouwen om 16.00 uur hun laatste thuiswedstrijd tegen VT Regio Oost, de nummer 2 van de competitie.

Een mooie gelegenheid dus om dit kampioensteam eens te zien spelen en ze zelf te feliciteren met dit kampioenschap.

Zet deze datum dus maar alvast in uw agenda.


DORDRECHT LIONS ELKE ZONDAG OP DE RADIO

ATOS, de radiozender van Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht, heeft besloten om elke zondag tijdens hun sportuitzending van 16 tot 17 uur aandacht te schenken aan de Dordrecht Lions.

De sportuitzending is te beluisteren via FM 106.1 en 106.8.

Het is ook mogelijk dat een speler of iemand van de begeleiding live in de uitzending verslag doet van de wedstrijd van de zaterdag ervoor. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij het bestuur.


WIST U DAT…..

….. Vanaf de U12 een Game Misconduct of a Match Penalty door IJshockey Nederland tuchtrechtelijk wordt afgedaan, meestal via een administratieve afdoening (kosten € 41) en dat deze kosten door Dordrecht Lions worden voorgeschoten en vervolgens worden verhaald op de desbetreffende speler.

….. Als u uw vakantie bij Booking.com boekt via onze website (SponsorKliks), Dordrecht Lions ca 5% van het boekingsbedrag ontvangt. Een welkome bijdrage voor de club, snel verdiend en het kost u niets extras.


PROGRAMMA THUISWEDSTRIJDEN (houdt ook de website in de gaten voor programma wijzigingen)

Zaterdag 9 maart 2019:
14.15 uur Dordrecht Lions U12  – IJCU Dragons Utrecht
17.45 uur Dordrecht Lions U14  - Smoke Eaters Geleen
20.15 uur Dordrecht Lions 1      – GIJS Groningen (halve finale Playoffs)

Zondag 10 maart 2019
16.00 uur Dordrecht Lions Jun    - Tilburg Trappers
18.15 uur Dordrecht Lions U19  – GIJS Groningen


Dordrecht lions fan-artikelen!

Al jaren wordt er om gevraagd... Fan-artikelen van de Dordrecht Lions! Sinds enkele weken hebben we een aantal fan-artikelen dat via de website besteld kan worden.
Op de website staat rechts bovenin de menubalk “fanshop”. Hier vind je onderstaande artikelen. Deze artikelen kunnen, na bestelling, meegenomen worden naar de ijsbaan op trainingsdagen van de jeugd en vaak ook bij wedstrijden van het eerste team. De opbrengst van deze fan-artikelen gaat naar de vereniging.

We zijn nog bezig met enkele andere artikelen, maar mag je natuurlijk niet tegenhouden om nu al de leukste artikelen te bestellen!

Op dit moment hebben we de volgende artikelen al ontwikkeld:

lions-rugtasje lions-pet lions-beanie lions-minishirt

Rugtasje

€ 7,50

Kwaliteitscap

€ 15,00

Kwaliteitsbeanie

€ 13,00

Mini shirtje

€ 12,50

lions-ijshockeytas      

IJshockeytas

€ 75,00

     

fanshop-button


Tot slot

Kent u ijshockeyliefhebbers die de gratis nieuwsbrief ook willen ontvangen, via de website van Dordrecht Lions kunnen zij zich aanmelden.

Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door


Sponsors

Hier uw logo? Neem contact met ons op: communicatie@dordrechtlions.nl

Deze uitgave delen?

Ben je van mening dat anderen ook wekelijks op de hoogte gehouden willen worden over onze teams? Wij moedigen je aan deze nieuwsbrief te delen. Personen kunnen zich desgewenst voor de nieuwsbrief aanmelden via communicatie@dordrechtlions.nl.
Zelf nieuws aandragen?

Heb je specifieke vragen of wil je zelf nieuws of een wedstrijdverslag aandragen? Wij staan altijd open voor verhelderende aanwijzingen, subtiele suggesties, wedstrijdverslagen, foto's of ander nieuws! Stuur je vragen of bijdrage aan communicatie@dordrechtlions.nl.
facebook    instagram
footer
IJ.H.C. Dordrecht Lions | Postbus 8213 | 3301 CE Dordrecht | E-mail: contact@dordrechtlions.nl
Wil je je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief? Klik hier | Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier