Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


SPONSOR OPTIES

Sponsoring Dordrecht Lions: dynamisch zakendoen
Ziet u zichzelf al zitten op de businesstribune van Sanidump Dordrecht Lions? Samen met uw zakelijke relaties genietend van een dynamische ijshockeywedstrijd? En daarna nakaarten onder het genot van een hapje en een drankje? Sport is emotie en die emotie kunt u omzetten in een succesvolle lange termijnrelatie met uw klanten of opdrachtgever. Als sponsor van Sanidump Dordrecht Lions krijgt u het beste wat sportsponsoring u kan bieden: een platform om uw boodschap over te brengen en een professionele en gastvrije omgeving om uw relaties in te ontvangen.

Maak deel uit van succes
IJshockey gaat om teamwerk. In drie keer 20 minuten met zes man op het ijs de tegenpartij verslaan. Samenwerking is essentieel om dat doel te bereiken. Samenwerken doen wij ook met u. Daarin staat voor ons het behalen van uw sponsordoelstelling voorop.

Sponsoren zijn voor Sanidump Dordrecht Lions onmisbaar. Niet alleen om de financiën, maar ook als supporter en als ambassadeur voor de sport. Al sinds 1972 is Sanidump Dordrecht Lions een succesvolle ijshockeyclub in Nederland. Sinds 2010 maken we gebruik van de nieuwe accommodatie in Dordrecht. Waar we iedere wedstrijd meer supporters op de tribune mogen verwelkomen. U kunt onderdeel uitmaken van dit succes!

Sponsor worden is eenvoudig, de opbrengst maximaal
In het ijssportcentrum Sportboulevard Dordrecht zien iedere wedstrijd ruim 1.000 mensen de wedstrijd. De drukbezochte website is een bron van informatie voor duizenden bezoekers en iedere wedstrijd krijgt optimale media-aandacht.

Uw sponsordoelstelling is leidend bij de manier waarop u Sanidump Dordrecht Lions sponsort. Er zijn verschillende manieren en combinaties mogelijk. Maak nu een afspraak met het sponsorteam. U kunt al de volgende wedstrijd onderdeel uitmaken van Sanidump Dordrecht Lions. Bel of e-mail het sponsorteam:

sales@dordrechtlions.nl

Download hier de sponsor mogelijkheden

Klik hier om te downloaden

Sponsoren