Dordrecht Lions
Dordrecht Lions


BUSINESSCLUB INFO

Business club IJHC Dordrecht Lions

In oktober 2009 heeft IJHC Dordrecht Lions een Businessclub opgericht.

Ons streven was om in het eerste jaar een ledenaantal van zo’n dertig bedrijven te kunnen enthousiasmeren. Afgelopen seizoen zijn er 2 succesvolle avonden georganiseerd door de Businessclub, en is de Businessclub nog steeds groeiende.

Het is de bedoeling dat niet alleen de IJHC Dordrecht Lions er beter van wordt, ook de leden (of beter begunstigers) van de Businessclub moeten van veel activiteiten kunnen profiteren.

Waarom een Businessclub?

De IJHC Dordrecht Lions moet blijven groeien. Dat vraagt om veel vrijwilligers. Dat vraagt om meer financiën. Dat vraagt om visie, gericht op de toekomst. Daar is hulp van buitenaf of hulp vanaf de zijlijn voor nodig. Deze Businessclub wil een belangrijke partner zijn voor de beleidsmakers van de IJHC Dordrecht Lions. En ze met raad, daad en financiële middelen bijstaan. Aan de andere kant wil de Businessclub ondernemers de gelegenheid bieden andere ondernemers te ontmoeten door middel van netwerkbijeenkomsten, waarbij “business-to-business” en gezelligheid centraal staan.

Doelstellingen Businessclub IJHC Dordrecht Lions.

• business-to-business voor leden van de Businessclub IJHC Dordrecht Lions
• ondersteuning IJHC Dordrecht Lions
• organisatie ontspannende bijeenkomsten leden 


Wat mogen leden verwachten?

• minimaal 1 activiteiten / bijeenkomsten per jaar
• positieve PR vanuit businessclub en ijshockeyvereniging
• aantrekkelijke sponsorpakketten

Wat kost het en waar gaat het geld heen?

  • € 225,- in het seizoen 2012-2013 per jaar ex BTW
  • € 25,- van dat bedrag wordt naar Stichting DaDa gestort.

Het lidmaatschap heeft een stilzwijgende verlenging; opzegging vóór 1 mei van elk jaar. De inkomsten en verdeling daarvan worden per seizoen vastgesteld.

Vast staat:

• 75% voor IJHC Dordrecht Lions met veel aandacht voor de jeugd
• 25% voor activiteiten businessclub

Neem contact op met ons via sponsoring@dordrechtlions.nl om ook de snelste teamsport ter wereld te ondersteunen in deze regio!

Lid worden van de Businessclub IJHC Dordrecht Lions:

Loont het?

In de huidige tijd liggen klanten en opdrachten niet meer voor het oprapen. Netwerkbijeenkomsten zijn een ideale kans voor elke ondernemer. De Businessclub IJHC Dordrecht Lions biedt u de gelegenheid om nieuwe kennis(sen) op te doen in een ongedwongen sfeer. Niets is zo stimulerend als een ontmoeting met een collega-ondernemer, die voor dezelfde vragen en beslissingen staat als u. De Businessclub is in oprichting en wil een aantal bijeenkomsten gaan  organiseren.

Voorbeelden kunnen zijn:

- een boeiende avond met een bekende spreker
- een wijnproeverij met een veiling voor Right to Play
- een bezoek aan een topwedstrijd van bv. de Krefeld Pinguins in Krefeld
- een bijzondere netwerkavond verzorgd door …………

Ondernemen is tenslotte een kwestie van gunnen, kunnen en kennen. Trouwens, particulieren zijn eveneens van harte welkom.  Ook die hebben wij graag in ons midden.

Download hier het Bussiness Club aanmeldingsformulier

Sponsoren